Godmorgon söndag

Vi är precis hemkomna från Varberg.
Jag och Fredrik har haft en mycket skön eftermiddag/kväll och morgon.

Efter den lilla jobb stunden på lördags morgon åkte vi ner till Varberg, vi stanade först till i kungsbacka där vi handlade lite paket till Felix. Fredrik köpte även sig ett par nya skor.
Vi satt även i lung och ro och fikade.

Efter det körde vi vidare ner till Varberg och hotell Fregatten.

Detta fina frukt och choklad fat med mosserande vi mötte oss på rummet.  I Hotell priset ingick även två bio biljetter. Så efter att vi chekat in gick vi till bion och bokade biljetter till snabba cash. Sedan gick vi en liten promenad "staden" Varberg bokade bord på en resturang m.m

Efter det gick vi hem till hotellet och hoppade i badkläderna och gick upp till hotellets relax avdelning. Väl där uppe köpte jag ett litet spa kitt med bodyscrub, hårinpackning, ansiktsmask, hudkräm. + att man fick någon slags aroma olja som skulle hällas inne i bastun. HUR SKÖNT SOM HÄLST. sedan  efter detta syper sköna kitt satt vi bara i lungn och ro i bubbelbadet.

Jag visste att de hade ett relax avdelning med bubbelpool och bastu men de hade även ganska brett utbud av spa behandlingar till mycket bättre priser än asia spa och varbergkurort.

Efter allt relax var det på tiden att man gjorde sig i ordning och gick ut och åt middag.
Efter det bio, Varberg är ju ingen stor ort och filmen är väl inte den nyaste så salongen rymde 60pers och vi kanske var 25 som såg den. Åter igen blev jag besviken över att ha läst en bra bok och sedan ser filmen som inte riktigt lever upp till ens förväntan.
Eftersom man bastat bubblat m.m var man så himmlans trött så man stöp i sängen kl 23:30. Sov skönt hela natten men vaknade som en instäld klocka klockan 7 (på vardagar går vi alltid upp 6:40) konstigt det där med tiden.

En lungn morgon med en varm härlig dusch och sedan en god och Nyttig frukost. För att sedan brumma hem till familjen. Nu är man pigg och glad och kan ta tag i alla nya problem som kommer. Som Almas och Felix snoriga näsor tex.

Ha en härlig söndag
Nu skall vi förbereda Felix lilla 1 års kalas.


Kommentarer
Kommentera här!
Namn?

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?          

RSS 2.0