Va ska man

Va ska man nu hitta på?
Alma har vart på ridskolan med Fredrik och under tiden bakade jag och Lucas pizza som vi precis har ätit.

Undra va vu nu ska hitta på att gö denna lördags eftermiddag/kväll.
Jag har lite sammandragningar men det känns inte direkt som det ska starta. Det blir nog en lugn kväll om inte oväntat inträffar.

Vi hörs och syns, nu ska jag passa på att springa upp till Fredrik för han sitter i vår säng och tittar på tv kanske kan jag tigga till mig lite massage.

Kanske snart

Lucas vaknade som vanligt pigg och glad även denna lördags morgon. Kan ni gissa va klockan va.
Jo 06:00.
Jag och Fredrik låg kvar en stund men klockan 7 gick jag upp för då ville Lucas ha frukost, vi bakade bröd i ugnen så det tog en stund, Fredrik kom ner och åt sedan gick faktiskt ja och la mig en stund igen.

Alma har som vanlig sovit hos Farmor och Farfar för att sedan åka till simskolan idag på morgonen.

Jag har haft lite molnande värk i magen nu på morgonen, känns nästan som mens värk.. Nu e Fredrik nere och tittar på fotboll, så när han åkte passade jag på att ta mig ett varmt bad. Jag va alldeles själv eftersom barnen är över hos Farmor och Farfar.

Kan ni gissa vad som hände i badet.  Jo jag tror att en del av selmproppen har lossnat för det flöt lixom upp en slemig sak där i badet. Inte så mysigt men det e ju bara att duscha av sig när man badat klart. 
Nu har jag faktiskt en heldel sammandragningar de gör inte så ont men  kanske kanske e det dax snart.

Jag Vet att när jag vänta Alma så släppte slämisen redan v 35 el 36 och hon e född i v 38 så det behöver inte gå fort. Men jag hoppas hoppas på att det blir nu under helgen.

Hat bra så länge så kanske jag ska ta mig en språng marsh i trappan
Kramizar Linda

Hallojsan detta har jag handlat

Jag orkade helt enkelt inte skriva igår.
Jag var hemma från mässan vid 15 tiden och då hade farmor vart och hämtat barnen, så jag fick vila och packa upp mäss fynden. Sedan åt vi som vanligt fredags middagen hemma hos dom.

Vi var tillbxa inne hos oss vid ca 19 tiden och då stöp jag helt enkelt i säng isäng.

Här komer lite bilderm.m. från igår.
  
De gravida tjejerna jag åkte med. Vi hade jätte kul.
 
Köpte dessa två plagg från lingon och blåbärett plagg kostade 125kr och två för 200 kr.

Detta matpaketet med tallrikar, muggar, skedar och skålar m.m. Innehåller 28 delar kostade 50kr. Skit billigt. Sådana här saker brukar vara skit dyrt att köpa. Toppen bra att ha när Felix ska börja äta mat.

En pjamas för 125 kr.

Weleda prover för 10kr st. Lena el Maria det e dom små askarna jag vill att ni köper fler av till mig om ni ska på mässan under helgen.

Köpte ett par badbyxor oxå eftersom vi ska åka till Danmark och Tyskland och de e badhotell vi ska bo på. Få se om han gillar att bada då.

Gratis prover från libero.

Ännu mera gratis prover på blöjor.

En jätte bra dag har jag iallafall haft men gu så trött man blir kanske inte det smartaste attåka dit när man e höggravid och e beräknad om en vecka.
Vi avslutade det hela med ett stop på burger king.

Tack för en bra Fredags eftermiddag.

Det blir mässa

Det blir att vi åker in på Baby Barn mässan idag. Vi åker om ca 40 minuter så jag har faktiskt redan gjort mig iordning.
Får se om jag hittar något roligt att handla till barnen. Alma ska på kalas på söndag igen så kanske kan man hitta en present där.

Vi e tre gravida tjockisar som ska åka dit
Jag planerad om 8 dagar
Therese planerad om 15 dagar
Katty planerad om 2 månader

Vi får väl se hur länge våra kroppar orkar medatt gå bland allt folk, förhoppningsvis e det inte lika mycket folk idag som under helgen.
Jag har packat ner lite godis, ett äpple och en festis ifall blodsockret åker bergodalbana neråt.

Ne nu ska jag avsluta detta inlägg måste ju plocka ner kameran så jag kan ta lite bilder till er plus att jag måste gå på toa m.m.

Vi hörs i kväll då ni får höra hur det gått för oss

kramizar Linda

Å så va det

Fredag igen. Sitter här framför datorn och käkar frukost, barnen e lämnade på dagis. Jag har inte haft en ända värk i natt, lite små fjutiga sammandragningar har jag haft men inte något jag behöver åma mig för.

Idag börjar också Baby barn mässan i Göteborg.
 Igår ringde min gravida granne och frågade om jag ville följa med dit. Jag kanske ska gö det, kanske sätter det igång då. Det hade varit kul att se och träffa lite folk eftersom jag nu har gått hemma så länge.

Ja vi får se lite senare vad som händer.
Nu vet jag inte riktigt va jag ska ta och hitta på.

Vi höres senare Kramizar linda

Måste allt va Perfekt?

Varför måste allt och alla va så perfekta?

Jag lyssnade på förra årets melodifestivalskiva förrut, där har FRONDA en låt som jag tror heter - Ingen mår så bra som jag.

Här kommer några rader ur den texten som jag funderade mycke på.

Jobba, städa, handla och koppla av och allt ska ske idag

Ursäkta hur ska denna tiden räcka, hur ska jag hinna med min vecka, för alla måste vara perfekta
.

MÅSTE ALLT VA PERFEKT????

samma sak tänkte jag på igår när jag såg pogrammet halv åtta hos mig - det e inte lätt för en vanlig svensson som mig att va med i det pogrammet allt ska va så perfekt och så avanserat.

Det e inte konstigt att samhället idag e helt jävla sönder stressat pga att allt ska va perfekt jämt.
Säger bara det att stackars barn som behöver växa upp i en så sönder stressad värld,.
Jag drar värkligen inte alla över en kam, men man kanske ska tänka på att man måste släppa vissa bitar för att det inte ska gå överstyr.

undra om detta hjälper

Nu har jag
# städat toan uppe och nera
# sorterat och plockat upp all smuts tvätt
# tömt tvättsträcket på ren tvätt
# tömt torktumlaren
# Vikt in den rena tvätten
# satt på en tvättmaskin
# tömt diskmaskinen på ren disk samt lagt i den smutsiga disken
# bäddat vår och Almas säng
# Dammsugt hela nedervåningen
# sprungit upp och ner i trappan 5 ggr
# gått en promenad runt området här hemma
# försökt dansa till förra årets melodifestivalskiva

Samt klämt i mig lite glass och en litenburk krossad annanas

Hoppas detta kan hjälpa mig att få igång värkarna - troligen inte

Hur många dagar

Det e 9 dagar kvar tills beräknat bf.
Alma kom 10 dagar innan beräknat datum och Lucas kom 5 eller 6 dagar innan, Killar e ju lite sega det vet man ju.
Jag har då med andra ord 3 eller 4 dagar kvar tills datumet passerar lucas nedkomst.

Jag tror jag ska börja städa lite nu så kanske kanske det vill sätta igång.
Va mer kan man göra?????
Sex - har en ovillig man här hemma kan säga att jag inte heller har någon vidare lust när man e så här stor och otymplig.

ne nu ska jag faktiskt ta hand om tvätt och städ så får vi se om jag får lite sammandragningar av det för just nu är det ganska dött.

Torsdag

Godmorgon alla underbara läsare. Jag har precis vart nere och lämnat mina barn på dagis, Jag har fått utöka deras tider lite grann eftersom alla säger att jag behöver villa mig och ta det lungt. Så nu sitter jag här framför datorn och vet inte riktigt va ja ska göra.

Inatt har jag faktiskt sovit ganska ok för att vara höggravid,med alla möjliga konstiga symtom och krämpor som jag har. Skönt kan jag lova.
Morgonen började väl mindre bra. Lucas vaknade som vanligt tidigt och nu när de lämmnas till frukost på dagis behöver de ju inte äta hemma, men han skulle absolut käka flingor.

Innan vi gick ner så skulle jag ta på mig och vips så nös jag mitt i allt och gissa vad som hände , jo jag kissa på mig Eller nästan det kom ett par droppar. Nu får man träna mer på sina knip övningar för man vill ju inte kissa på sig varje gång man nyser, kan bli lite pinsamt när man e ute på stan. I oförsig hade jag inte kissat på hela natten det kan ju oxå vara en orsak att blåsan var över full.

Ne nu ska jag ta mig något att äta och sedan få se vad jag ska hitta på.
vi höres.

Ännu ett besök

Idag har jag gjort ännu ett besök inne på förlossningen. Vaknade med ett enormt tryck över bröstet eller magen, vilket kan vara ett tecken på havandeskapsförgiftningen som de upptäckte i söndags. Så det var bara att åka in för koll. De tog nya prover, ny gyn koll m.m.

Idag var alla prover bra så varför jag har ont vet jag inte och inte läkarn heller men inget farligt e de.

Nu e jag så jävla trött på detta, vill att han ska komma NU

Ringt bm

Jag har precis ringt till min Barnmorska och berättat om min sjukhusvistelse och att jag behöver kontrollera blodtrycket, för engångs skull tycker jag att hon tog mina bekymmer på allvar och jag fick en tid redan klockan 8:15 i morgon.
Bra nu blir det kollat.

klockan e nu 11:30 och jag ska nog ta och göra mig lite lunch, innan jag kryper ner i sängen för att vila mig lite.

Kramizar Linda

Storyn del 2

Söndagar består alltid av Lucas lek och plask vilket Fredrik numera sköter. Även denna söndagåker de. Fredrik är mera människa idag. Jag e inte riktigt människa då jag har väldigt ont imagen ingen frukost kan jag äta. När Fredrik och Lucas e på simskolan får Alma klara sig själv eftersom jagmår så dåligt orkar jag knappt rör mig ur sängen. Jag får dåligt sammvete att jaginte har mer koll på henne, tur att hon e så stor och klara allt själv.

Fredrik och Lucas kommer hem och barnen försvinner in till Farmor och Farfar för att leka. Fredrik går ut och startar upp lasblien som han gör varje söndag, och kör sedan en sväng. Jag börjar vid detta lagen få så ont imagen blandat med sammandragningar att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Ringer till Fredrik som e på källarbacken och tittar på bilder från rånet.

Dax att komma hem säger ja. Ja han kommer parkerar lasbilen men va fan tog han vägen nu, riktigt jävla skit onthar jag kan inte ligga kan inte stå kan inte gö något. Pratar med förlossningen som säger att jaja du får la komma in men e inte jätte pigga på det efter som jag haft sådan diarre.

Ringer Fredrik inget svar, Ringer Fredrik inget svar. fan fan fan fan jävlar ont ont ont.
Ringer över till farmor och farfar. Alma svara och jag säger bara kan jag få prata med pappa.
Fredrik kommer, det ända jad säger är- det e dax att åka in NU Fredrik kommer i galloperande fart och vi åker in.

Får gå in i ett undersökning rum och blir väl om händertagen undersöks med ctg bebisen mår bra ganska starka och täta samandragningar e öppen ca 2cm.
gör ultraljud allt ok fostervattnen i e ok m.m sammandragningarna beror inte på att förlossningen startat. Men jag mår så dåligt att jag flera gånger nästan tuppar av plus att det gör jävligt ont imagen.

Prover tas massor av prover. Jag e livrädd för nålar och den barnmorskan som ska ta prover e gammal, nästan som min mormor hihihi. Kanske inte så gammal men hon darar så och det gör skit ont när hon sticker mig 3 gånger.
Detta visar att jag e enormt uttorkad har en infektion i kroppen, högt blodtryck äggvita m.m.

 Dropp sätts vilken den gammla barmorkan får dit, det sitter i ca en halvtimma innan nålen går sönder och droppet läcker ut iarmen så den svulnar och blir tjock som en ballong.
Läkarn kommer in och berättar att de tänker lägga in mig för observation och mer prover som ska tas under morgonen. Om det inte går ner kanske vi måste sätta igång förlossningen(jippi tänker jag då)
Fredrik åker hem till barnen medans jag får infektionsrummet på förlossningen.

 En riktig säng fick jag.
 Alla bebis saker står här ochväntar för att bli använda.

Sover jätte dåligt under natten. Vid ca 8 på morgonen tas nua prover, vilket vissar att jag fortfarande e väldigt uttorkad och ett nytt droppsätts, blodtrycket har blivit litte bättre även äggvitan. Och jag har inte alls så ont i magen som jag haft dagen innan. Jag äter lunch vid 12:30 efter det kommer läkaren igen och de har beslutat om att släppa hem mig om några timmar då de ser att bebisen mår bra och att mina värden blivit bättre, de berättar att de inte vill sätta igång mig då det lättare kan bli komplikationer och eftersom jag gått så långt är det snart dax ändå.

Så vid 17:00 kommer Fredrik och hämtar hem mig. Både skönt att komma hem till sig och barnen men en liten bebis hade inte vart fel, men som sagt det e kanske skönare att få när man mår riktigt bra och orkar, för föda barn när man e sjuk kanske inte e en höjdare.
 Jag och magen på väg hem igen.

Ni skulle sätt den minen jag fick av Alma när jag kom hem. Hon tittade på magen, hon tittade på mig och sedan vände hon sig bort. Hon ville nog att jagskulle komma hem med en liten bebis som hon kunnde få ta hand om.

Nu idag ska jag bara ta det lungt och dricka mycket och sova.
Skall även ha kontakt med min barnmorska så jag kan få en tid för att mäta blodtryck och äggvita, så inte de skenar iväg.

Bara för allt detta kanske jag kommer gå över tiden skulle inte förvåna mig ett dugg omså blir fallet.
vi får se än så länge är det 12 dagar kvar tills planerad förlossning.

Detta var vår knasiga och omtumlande helg

Ha det bra så länge så hörs vi senare

Här kommer min story del 1

Som sagt det har varit 3-4 väldigt konstiga dagar i våra liv, så detta blir nog mitt längsta inlägg någonsin.
Barnen blevjust hämtade av farmor för att lämnas på dagis eftersom jag måste vila mig.

Jag säger bara detta innan jag börjarskriva. Ha översende med alla stavfel m.m. Jag har ju en lätt sväng av dyslexi så tyvärr ser jag inte själv när jag skriverfel, så ni får tat som de e.

´Helgen börjar som den alltid brukar göra med att fredrik e hemma ganska sent, barnen därimot hämtar jag tidigt på dagis. Eftersom det snöat mer passar vi påoch e ute och leker i snön.
  Lucas älskar traktorn som kommeroch skottar våra vägar här på området.

Vi skall äta en Fredags middag hos farmor för att göra henne lite sälskap, farfar är inne i stan på after work med sitt jobb.
Fredrik ringer och säger att han e på väg hem och strax ska va hemma. Klockan går och jag undrar vart han tagit vägen.

Gick ni in på gp och läste den lilla artikeln?

Fredrik ringer igen och säger "citat" - jag blir sen jag e på källarbacken och jag måste stanna här tills snuten kommer de har blivit rånade.

Alltså Statoil som numera är en time butik har under tiden Fredrik lämnat varor och sedan pratat med butiksägaren blivit rånad. När de stod och pratade kommer en maskerad man in och säger att de e ett rån Fredrik  vänder sig om och får en pistol mot sig. Det är bara Fredrik och butiksägaren inne i butiken så Fredrik blir ju vittne till allt. Ingen större skada skett rånan får enlite påse med pengar och flyr därifrån.

När Fredrik väl kommer hem har vi andra hunnit äta och man märker att han e ganska skärrad. i Vanliga fall e fredrik ganska trött på fredagar efter en lång tung arbets vecka, jag kan säga att nu e han fruktansvärt trött och somnar tidigt.

Lördagar ser ut som vanligt Alma sover hos farmor för att sedan åka och simma. Jag Fredrik och Lucas gick upp ganska tidigt och käkade frukost. Frdrik e lätt iriterad och går och lägger sig igen efter frukosten. Han har kommit in i en chock tror jag.

Denna lördagen ska Alma även gå på ett barnkalas.
 
Jag och faster malin som e på besök fixar och donar så att Alma kommer iväg. Målningen i ansiktet får hon på kalaset.
Sedan passar fasterMalin på att busa med Lucas så jag får lugn och ro.


Fredrik vaknar kl 13:00 Aldrig har han vart så deckad. Han blir väl till människa igen, men ältar flera gånger va som hänt. Ganska tyst så inte barnen ska höra.

Påkvällen bestämer vi oss för att åka in till stan och käka middag, jag måste ju vallas lite eftersom jag bara sitter hemma på veckodagarna. Resturangen heter La Vacca.
 Faster Malin och Alma på resurangen.
Efter resturang besöket åker vi hem och tittar på melodifestivalen äter godis och myser men Fredrik stupar i säng igen.

På Lördags natten börjar jag springa på toa och skita (ursäkta språket) springer nog en gång i timman.

Fortsättning följer strax

Jag har en story

Det har hänt massor av saker de senaste 3 dygnen. Jag orkar inte dra allt just nunär barnen e vakna, och vill ha min uppmärksamhet. så jag får faktiskt vara så fräck att säga att jag återkommer imorgon.

Så håll uppsikt då så får ni veta vad som hänt.

Läs detta

Gå in på gp.se och titta på göteborg.
Butiksrån i Hällingsjö.
Jag kan inte länka till sídan.

Något har hänt

Kan ni gissa vad!
Ingen bebis
Jag berättar senare vad/ ni får gissa först
.

Fredag idag

Tycker att veckorna bara susar iväg, kanske beror de på att Fredrik vart hemma tidigt nästan alla dagar denna vecka. Annars brukar de kännas mycke längre.

Idag skall vi äta middag tillsammans med Farmor eftersom farfar har aw med jobbet. Gott att slippa laga mat ibland.

Jag blir snart helt tokig på mitt öra, jag hör knappt vad barnen säger.

Jag skall nog ägna helgen åt att springa i trappan hemma, några mer knep?
 Jag vill ta till allt för nu vill jag få ut Felix.

Jag kan inte höra på mitt öra

 Det har slagit lock för mitt högra öra så att jag inte kan höra på det. Skit läskigt och jobbigt e det.Hoppas det släpper snart.

Igårkväll var det tv tittar kväll för mig, tittade först på halv åtta hos mig, du e vad du äter och sedan lyx fällan.
Alma somnade redan klockan 18:30 och Lucas försvan in på sitt rum och lekte jätte fint, han kom inte in till oss för att gosa/sova förren vid 20:30 kanske och då hade Fredrik redan börjat snarka.

På tal om det här med snarkandet, trots att jag nu inte hör på mitt lilla högra öra och låg med det "hörande" örat ner i kudden kunde jag höra hans jävla snarkningar.

Lucas har somsagt var hittat datorns värld, såhan tillbringade stor del av går dagen framför den.
Han spelar kalle Kunskap - lekstugan.

 Fredrik var hemma tidigt igår oxå. Va jag gillar när han e hemma tidigt. Han jobbar ändå så jävla länge med tanke på att han åker hemmifrån ca 4:15 varje morgon.

Ne nu har jag precis ätit frukost igen. Åt en macka med barnen vid 6:30 så nu behövde jag fylla på igen.
Äggmacka blev det nu.
Och nu ska jag faktiskt krypa ner i säng igen och vila mig lite.

Hörs senare Kramizar linda

Jag tackar

Jag tackar Maria för awarden jag fått på hennes blogg, kolla in hennes blogg i min länk.
Men jag e alldeles för dum för att fatta hur man lägger upp den här. Någon som kan förklara hur man gör.

Jag e super dålig på datorer och behöver all hjälp jag kan få. Någon som vill hjälpa ett pucko?????

Dom leker så fint

Ibland gör barnen inget annat än slås, bråkars, skriker och gråter så som alla syskon gör någon gång. Men ibland e det en fröjd att vara mamma och höra och se hur bra dom leker och hjälper varandra.Här bygger de en koja inne i Lucas rum. Visst det ser ut som fan men va gör de så länge de leker så fint med varandra kan jag ta att det blir stökigt. Och barn måste få vara barn. De måste ju i allsingdar få leka.

yes

Äntligen e barnen friska, men det skadar ju inte att ta en extra dag ledigt för att vara på den säkra sidan. Själv e jag "bara" förskyld med ont i hals och öra.Dagens bilder från min lilla promenad.

Kan du göra en grimas frågade jag barnen igår kväll, så här blev dom.Va tycks???

E det magsjuka eller?

Det e lite konstigt med den hära magsjukan, både Alma och Lucas som nu vart dåliga har kräkts en eller två g¨nger var sedan e de hur pigga och friska och kan äta allt. Förra månan när vi var sjuka så var Alma dålig i 3-4 dar ju.

Är det magsjuka eller e det något annat?

Nu leker barnen jättefint tillsammans för en gångs skull- De har i oförsig dragit ner hela Lucas rumm och byggt en koja. Men va gör det när de leker så fint, de som annars bara slås, bråkas och skriker på varandra.

Nu ska jag surfa runt lite och leta info om grav diabetes. Någon som haft det??
Vet inte om jag har de men de klagar alltid på att mitt socker e för högt.

Kramizar Linda

Livet e så lyckligt

Japp då vaknade jag vid 4 när Fredrik skulle till jobbet, jag va kissenödig men jag märkte oxå att jag hade ont i halsen öronen och va skit förskyld.

Vid 5 vaknade Lucas som sovit i sin säng i natt. Han kom in till mig i min säng och gnällde 3 sekunder senare spydde han ner hela vår säng + hela golvet.

Det e så himmla trevligt att va sjuk och ha sjuka barn när man ska föda vilken dag som helst.

Nu måste jag sluta för att jag har två barn som vill spela dator så hej svejs.

Ledsen lillebror

Idag har vi haft en ledsen liten Lucas hemma. Han e ledsen för att han inte fått gå till dagis idag. Ganska kul ändå för då vet man ju att han trivs där, extra roligt e det nog att vara där nu eftersom de åter igen ska bygga ut så utanför fönstret finns en grävmaskin.

Alma mår 1000 gånger bättre nu hon är precis som vanligt faktiskt, hon har ändast kräkts 2 snabba gånger. När hon har magsjuka spyr hon typ 50 gånger varje dag i ca 4 dar.

Jag själv har fortfarand ganska mycket sammandragningar och värkar, hoppas det vill starta för detta e ganska jobbigt.

Nu är det dags att laga middag och Lucas står här och gnäller att han vill ha en pomfritt, ne lillebror idag blir det faktiskt potatisgratäng och nåt slags kött, får se det e Fredrik som lagar middan idag.

 Lucas leker spöke. Alma ser på tv.

Värkar alla spysjuka?!

I natt har jag inte sovit en blund för jag har haft sådana förvärkar att jag bara har kunnat vanka runt här hemma, dom känns lite fortfarande så kanske det kommer igång på riktigt snart. Vid ca 3 tiden så spyr Alma ner hela sin säng, nice.

Hon har "bara" spytt en gång så jag hoppas att det är något annat än en spysjuka. Alma är väldigt känslig när det gäller magen och blir lätt kass om det e något fel på mat eller så.

Det skulle kanske sitta fint att få magsjuka och föda barn samtidigt. Det har jag inte provat, någon som hkan rekomendera det? Ne jag skulle inte tro det man behöver ju all den kraft man har för det e ingen lätt match att föda barn.

Nu idag stannar i allafall alla hemma. Jag har tvingat Fredrik att "bara" jobba halvdag för att jag ska kunna få sova lite. Så snart kommer han hem igen och då ska jag se om jag får sova en stund.

Vi hörs snart igen

Hinner liksom

Hinner Liksom inte blogga på helgerna. Det e svårt att få lungn och ro när man har två små barn som hela tiden vill ha uppmärksamhet av sin mamma.

Så ni läsare får sikta in er på veckodagarna i stället för då har jag mer tid och lust att skriva, och kanske blir det då oxå mer intressant.

Jag är ny uppstigen ur sägen för andra gången måste jag väl säga. Lucas vaknade som vanligt runt 5:30 och då var det de vanliga sätta på barnpogram, men idag va det ingen höjdare han ville upp. Jag lämnade barnen till frukost klockan 8 och åkte sedan hem och la mig i säng. Har sovit som en liten gris fram till nu.

Idag ska Alma åka med Fredrik i lasbilen och "jobba" han hämtar henne nu faktiskt (enligt klockan) och jag ska hämta Lucas från dagis vid 15 tiden. Klockan 17 idag ska jag på den hära studien om mat som komunen anordnat. På dagens schema står det "näringslära"

Ja ni hur mycket näring finns det i det jag klämt i mig två av just nu??????
 Två stycken 88an glassar.

 Här e oxå min stora mage 19 dagar innan beräknat förlossning.

ZZZZZZZZ

Idag har jag som sagt legat i sängen i stortsätt hela dagen. Jag orkade upp för att gå en liten promenad runt området här hemma. Idag har vi haft två små strömavbrott, det första kom precis när Fredrik vår klar med middan "vilken förbannad tur".

Alma har vart nere vid sjön och åkte skridskor med Farmor och Farfar idag. Dom sa att hon vart jätte duktig.

Just nu har jag ganska mycket sammandragningaroch ett tryck neråt, hoppas det vill starta.Men jag kan ju bara hoppas för det tror jag inte det gör.

Ne nu ska jag tillbax ner i säng i mon blir det nya blogg tag.

Söndag

Lucas och Fredrik kom precis hem från simskolan eller lek och plasket. Lucas va jätte nöjd då han klarat ett märke idag.
"Doppingen"

Måste oxå passa på att  Tacka våra gäster som vi hade igår, vi hade trevligt. Alma gillade Tindra. Och för en gångs skull mådde jag bra.
Den rätigheten har jag inte haft på länge.

Idag mår jag ioförsig väldans dåligt, men man kan ju inte sluta leva som en normal mäniska och isolera sig hela tiden. Det e kul att träffa lite folk ibland.

Idag blir det en väldans lungn dag för min del, jag ska spendera tiden i säng faktiskt. Vi får se om jag orkar blogga mer idag. Annars lovar jag att göra det på Måndag.

Hat bra så länge

Lördag= hjärtansdag

Idag har bjudit hem Maria, jocke och Tindra. Vi ska käka tacos se melodifestivalen m.m.
Men när man bjuder hem folk så måste man visa sitt hem från den bästa sidan så jag fick........


Sätta igång barnen att städa sina rum. Jag och Fredrik hjälptes åt att städa övriga utrymmen, jag orkade inte så mycke så jag hoppas att det kommer se ok ut.

Här i barnens lekstuga har Lucas lekt större delen av förmiddagen. Innan vi åkte nerför att handla det sista till kvällens midda, som tur var somna Lucas i bilen så han behöver inte va så grinig ikväll, han har kommit i en period då han vaknar vid 5 -6 snåret och somnar vid 6 på kvällen.


Den här bilden kommer från vi föräldrars gravid bok som jag fick när jag väntade Alma för 5,5 år dedan. Tänk att så här trångt har lilla Felix det i min mage just nu. Inte direkt bekvämt.

Nu ska Alma snart i väg till ridskolan, sedan ska vi börja förbereda kvällen.

Vi hörs senare.

Så gick det hos bm

Va ju som sagt hos barnmorskan idag, det var inte min vanloga barnmorska eftersom hon va sjuk. Den jag fick idag gjorde en sammanfattning om min graviditet. Jag fick även en kopia på min journal eftersom jag ska föda i Borås, som inte e samma landsting och får på så vis inte upp journalen på datan.

Alla prover som togs var jätte bra. Sockret var dock ganska högt idag oxå.
Sf måttet hade ökat med 3 cm på två veckor underligt!!!!
Han låg i fixerat läge så hoppas att det kommer igång snart.

Efresom ingen tar min på allvar hur kasst jag mår får jag la försöka de huskurer som ska sägas starta förlossningen.
Sex, starkmat, annanas, hallonbladste.
Finns det fler????

Fredag igen

Då va det Fredag igen. Fredrik e på väg hem redan kors i taket han som aldrig e hemma före 17 på fredagar nu idag e han hemma runt 15:40.

Va ska vi äta ida då????

Va ska vi gö ihelgen????
så som jag känner mig blir det la att ligga i säng eller bara vara hemma, piss tråkigt när man e så överaktiv som jag annars e.

Bm idag

I eftermiddag ska jag till barnmorskan, jag ska värkligen böna och be för att få henne att skicka mig vidare till typ östra för att  kolla läget om de kan starta de. Annars funderar jag på att bara åka in till akuten och sätta mig så får de skicka vidare mig sedan. Jag e fruktansvärt yr och en sån jävla huvudvärk, mår illa och ja säg va jag inte har e väl lättare.

Jag mår värkligen förjäkligt, inatt har jag haft typ döds ångest, väkte Fredrik och sa nu orkar jag inte åker snart o gör något dumt - inte för att jag skulle göra det rent praktiskt men det e värkligen riktigt jobbigt nu. Den som inte mår så här kan aldrig fatta hur de e, och nej jag mådde inte så här jävligt med de två andra.

Självklart ska Lucas vakna klockan 5:30 och göra allt möljigt jävelskap. Ringde då till Fredrik och gnällde att nu jävlar får han komma hem och ta hand om sina barn. Som tur va fanns det barnpogram på tvn så jag kunnde ligga kvar i sängen och Lucas satte sig och tittade. Nu är de på dagis och jag skall lägga mig och försöka sova en stund.

så godnatt på er.

Va fan

Jag ger snart upp. Va fan ska jag ta mig till????????? Jag orkar inte må så här längre. Jag vill inte. Kan man inte gö något för att må bättre. Kan inte läkaren hjälpa till och få ett slut på mitt lidande. Kan inte Läkaren fatta att jag mår skit?

blääää

Ännu ett bra inlägg

Maria Här e ännu ett bra inlägg som du ska visa Jocke. Detta är taget ur en gravid tidning(vet inte vilken)

Varför du inte ska städa!

Undvik det här: När du börjar bli framtung finns det vissa saker som napprapater rekomenderar att du bör undvika.
Så som att tömma diskmaskinen, ta hand om tvätten, dammsuga eller moppa golven. Hushållsarbete medettstatiskt gungande och gnuggande i halv böjd ställning är rena döden för trötta och onda ryggar. Var rädd om din rygg under graviditeten, för att undvika problem i framtiden.

Hjärte dagen

Någon som kan ge mig ett tips på vad man kan ge sin man på allahjärtans dag.

jag har idé torka.

Inte läge att gå ut och röja

Jag har en gravidbok hemma som jag låg och läste igår kväll, då hittade jag denna snut text som jag läste upp för Fredrik. Vad tror ni han tyckte??

En gravid kvinna får inte dricka vin, inte äta mögelost, sill och gravad lax. Hon kanske måste sova 14 timmar per dygn, och har ont i rygg, bröst, bäcken och fogar. Hon kanske blir sjukskriven och går hemma hela dagarna, utan att träffa folk. Det är lätt att förstå att den gravida kvinnan kan drabbas av tristess och deprisionskänslor. Då är det inte läge att själv gå ut och röja för att sen komma hem och berätta hur roligt man har haft. Mannens uppgift blir givetvis att lyssna och försöka hjälpa på alla sätt.Men oxå att hitta på roliga saker, att bry sig om sin kvinna, på hennes vilkor. Att visa att hin är den bästa i världen, trots hon säger att hon känner sig som en gammal ko.

Jag tycker att texten passar bra in på mig iallafall.

Bad hus bilder från Onsdagen

Nu funkar det att lägga upp bilder igen så här har ni vår sköna onsdag tillsammans.

Två barn som e lite tjuriga, vi ska åka till badhuset innan vi änns hunnit gå upp. Snart ska vi åka älsklingarna. Äta frukost behöver vi göra först.

Alma och Fredrik åker den stora vattenbanan. Almas simglasögon lyser.

Eftersom Alma måste ha simglasögon på sin simskola och tog med dom till badhuset idag, ville Lucas ha ett par. Han fick köpa ett par, han valde ett par gröna som han är mäktigt stolt över.Dom har till och med tillbringat natten jämte honom i sängen.

Läkar besök igen

idag har jag varit på yttligare ett läkar besök. Efterom jag mår så skit kasst hela tiden, men det e inte mycket att göra. Läkarn ville ge mig handskenor att sova med då mina händer nu börja domnabort på nätterna. Sedan ville hon oxå ge mig sömntabletter som man kan ta när man e gravid men det funkar inte sa jag. Fredrik sover nämligen så hårt från det han lägger sig på kudden tills hans klocka ringer, det spelar ingen roll om det skulle va en jordbävning eller nåt, bara sängen står där den står så sover han. Då vågar inte jag ta en sömntablett. Tänk om det skulle hända barnen något. Sedan måste du få hjälp med dina stora barn- ja vem då? de går ju redan flera timmar på dagis jag vill inte ha dom där mer.

Ne Felix nu får du allt ta och komma ut så att jag blir som vanligt igen.

krångel igen

Nu krångras skiten me mig igen. Vi har haft en underbar dag på badhuset idag, ska försöka lägga upp lite bilder senare när barnen har somnat.

Almas komentar

När vi satt och åt frukost i morse så säger Alma - när kan man få bort all snö.
-vad då få bort säger jag.
- Jo när blir det sommar.

Lill tjejen längtar till sommaren då man bara kan gå rätt ut och slippa ha alla jobbiga kläder. Eller är det skolan som hägrar efter sommaren?

Att bara springa i vatten spridaren eller ta en mumsig fika nere vid vår sjö.

Här ett litet skitet busfrö som hänger i ett räcke.

Min dagliga

Nu har jag tagit min dagliga promenad runt vårt lilla område.

Ne sicken bild, man både kisar och ser fet ut.

Nu sitter jag här och käkar lunch, jag åkte ner och köpte en färdig sallad då jag inte orkade laga idag.

 Lite gott måste man ju oxå ha.

Kom igång då

Hela kvällen igår gick jag med sammandragningar och väldans onda förvärkar. Jag trodde ärligt att nu inatt så kommer Felix ut. Jag hade riktigt ont. Klockan tickade på och jag hade nog sammandragningar och ont kanske var 3 - 5 minut.

Jag måste ju vila ett tag innan det sätter igång på allvar tänkte jag och tog två panodil och gick o la mig. Tror ni inte jag somnar och vaknar senare på natten av att jag behöver kissa. Inte av att det e så höga värkar INGA värkar. Fan jag som ville att det skulle va på riktigt.

Varför ska man ha så jävlans ont om det inte kommer igång då?

man får bara vänta och se när det kommer nästa gång och hoppas att det blir på riktigt då istället.

Hallon mums


 
I går kväll käkade vi ju glass och hallon. Något Barnen och jag älskar. Vi kan lika gärna äta hallon och glass istället för godis och sånt.Först en mamma Alma bus bild sedan en pappa Lucas bus bild.

Massor


Så snygg jag va när jag gjorde min ansikts behandling tidigare idag.Lucas var ute o lekte i snön med pappa Frdrik efter dagis.

Almavar trött och valde att stanna inne o se på tv, Mammas hjärta som gör olika miner varje gång jag tar fram kameran.


Nu ska jag och barnen äta hallon och glass, sedan ska jag stoppa dom i säng för gössen va Lucas e trött och grinig.

En ny vecka

I dag är det Måndag och en ny vecka. Det är v 7 då vi i Göteborgs regionen har sportlov. Mina barn går på dagis denna veckan så att jag får vila mig. En dag ska de faktiskt få ledigt på onsdag då har Fredrik tagit ledigt så han kan åka och bada eller något liknande med dom.

Både Alma och Lucas somnade tidigt igår vilket resulterade i att Lucas vaknade vid 5:15 och sa att det var morgon och skulle gå upp och äta bullar. Fick han att glömma bullarna och somna om men strax innan klockan sju kunnde han inte sova mer. Det var bara att se glad ut och gå upp. Jag hatar att gå upp tidigt.


Lucas och Fredrik spelar wii. Fredrik vill absolut inte va me på mina kort. Din lilla fegis.

Som sagt är det Måndag vilket betyder! att jag ska försöka städa övervåningen som e mitt ansvar och att jag sedan ska gö en ansiktsbehandling på mig själv, krypa ner i ett gosigt bebbelbad och kanske till och med ska gö en kroppspeeling. Jag får se vad jag orkar med idag.

hörs senare Kramizar Linda

Uppdatering i bildform

 
Kolla vilka sexiga ben jag fick i stödstrumporna jag fick av Lena i Fredags.

 
I Lördags mellan simning och ridning klämmer jag in en klippning för Almas bösiga hår. Nu ska jag bara beställa en tid till Lucas oxå.

Lucas var med Fredrik i Borås för att lämna varor i Lördags och somnade i bilen påväg hem, vi bär in han och lägger honom i soffan där han får sova vidare. Digga stilen.


Barnen leker ute i den lilla snön som finns. Farfar får dra oss.


Idag passar jag och Fredrik på att åka själva in till stan och käkar lunch. Jag skulle gå till make up store oxå men självklart var just den affären stängt idag.

Va tyckte ni?

Om går dagens melodifesteval?

Jag tyckte Alcazar och Marie Serneholt var bäst. Men man kan inte få allt, en av dem gick ju vidare.

Söndag

Jag orkade helt enkelt inte uppdatera igår. Vi hade en heldel att göra och sedan på eftermiddan/kvällen kom sammandragningarna igång igen. Magen mår inte jätte bra nu heller.

Lucas och Fredrik är på lek och plask just nu sedan får vi se vad vi ska gö.

Jag lovar att uppdatera er senare med lite bilder m.m. Nu ska jag passa på att vila när lill busen inte e hemma.

god morgon Lördag

Har precis stigit upp och ätit en brack frukost. Havregrynsgröt, kokt ägg, apelsin jouice och en macka kan säga att jag e propp mätt.

Stackars Lucas trilla precis i trappan men allt gick jätte bra.

Lena  - jag glömde käka sämlan igår- storförbannad skam eller? Får ta den ida. Tack för strumporna förrresten.

Vad ska då denna dag erbjuda? Vi har inte planerat något vi skall nog bara ta det lungt och umgås med våra barn. Barnen behöver oxå vara hemma och ta det lungt någon gång, utan att behöva stressa hit och dit. De va det min barnmorska sa till mig igår försök att inte stressa över allt.

Lucas och pappa Fredrik spelar lite boll i hallen just nu och Lucas peppar sin pappa han säger kom igen då. Pang så får Lucas bollen i huvuet ajajajaj. Det e ingen fara det e en jätte mjuk gummi boll.

Ne nu ska jag krypa ner i min säng och läsa lite.

Ha en bra Lördag så höres vi i kväll

Melodifestival kväll!

Kramizar Linda

Fredag kväll

Nu har jag kommit hem från en underbar fotvård. Tack Lena. Nu behöver jag inte skämas för mina fötter på förlossningen.
 

Lena slipar mina fötter, titta va fina fötterna blev efter. Efter fotvården tog vi en fika, jag åt en mumsig räkmacka.

Bilder från tidigare i dag.
Busiga bilder på barnen som alltid ska göra en massa miner. Vi lagade plättar till mellis idag.

Fredrik är och köper Fredags mys sedan blir det mys tajm med Lucas då Alma valt att sova hos Farmor och Farfar denna fredagen oxå.

Vi höres kramzar linda

Pratat med bm

Jag har precis pratat med min barnmorska eftersom jag har så ont och mår så dåligt helatiden. Inga direkta råd om vad jag kan göra mer än att bara försöka vila och ta det lungt. Jag fick i allafall en tid till läkarn nästa vecka så vi kan kolla upp mig. Känns skönt att få gå till läkaren och kolla ifall de e på g eller vad som händer.

Ne nu ska jag alldeles strax hämta mina barn på dagis och så ska vi laga plättar innan jag ska åka på fotvård.

Vi höres i kväll

Godmorgon

 Så här ser det ut utanför dörren just nu. Grått, tråkigt och snöigt.

Idag vaknade Lucas vid 5 och skrek efter sina kläder och gosse katten Maja som han vann häromdagen. Allt fanns på nära avstånd så jag slapp springa runt hela huset och leta och som tur var somnade han om. Tyvärr kunnde inte jag somna för jag fick så mycke sammandragningar igen, känner inte så mycket just nu.

Igår kväll mådde jag i vanlig ordning ganska pyton, känndes som jag skulle svimma även när jag la mig. Så det blev inget bloggande igår kväll.
  
Här e det dags för middag, vi åt het köttfärssoppa.

 Eftersom det stod att barbie fyllde/fyller 50 år var jag bara tvungen att ta ett kort på Almas alla dockor. Hon har 13 st små och 11 stora, skulle vart fler men för ca 2 veckor sedan städade vi och slängde kanske 4 -5 st strasiga dockor. När jag var liten kanske jag hade 5 st eller nåt sånt.

Va ska denna dag då erbjuda? Om ni sätt min stora tjocka, feta mage orkar jag typ inte något. Jag kommer knappt in i bilen längre. Jo jag skallfaktiskt ta mig ner till mölnlycke i eftermidda och få en härlig fotvård av min bästa vän Lena. Men innan dess ska jag inte gö något.
Jag tycker min mage e stor och otymplig men tänk dom som väntar tvillingar den magen e ju ännu större. Eller de kanske redan har fött vid den här tiden? När föder man när man väntar två?

Jag har  ca 29 dagar kvar nu.

Nu ska jag bara slappa ettpar timmar kanske framför en gammal film?
Kramizar så länge

30 dagar och på bristnings gränsen

Det är 30 dagar kvar till beräknad förlossning men dett känns som magen närsom helst ska spricka.


         Ja ni ser ju sprick färdig. "Pluff och så sprack den"

Hoppas han kommer snart kan inte gå runt me en mage som känns som den ska spricka vilken sekund som helst. - aj låt bli att sparka i mina revben.

Ne nu ska jag åka ner och hämta mina stora barn på dagis, sedan ska vi hjälpas åt att laga het köttfärssoppa.

Kramizar på er så länge.

Torsdag

Alma har kommit in i någon slags period. Se mig, hjälp mig, jag e liten, tyck ommig, tyck synd om mig period. Mornarna e helt hopplösa gnäll tjöt och skirk.

Ta mig här ifrån säger jag snart orkar inte vara gravid och sammtidigt ha två barn i olika perioder som kräver tålamod, ork och en spenstig mor.

Jag känner mig iallafall duktig idag, Jag fick iväg barnen till dagis sedan åkte jag och storhandlade och är redan hemma och plockat upp all mat, nu är kylskåpet propp fullt, Ändå glömde jag att handla matlagnings grädde. Alltid ska man glöma något. Handlade för 1350 kr idag.

Nu ska jag ta och vila lite grann så man e pigg och alert till eftermiddagens bestyr med barnen.

hat bra så länge.

Ett ganska lyckligt slut

Det blev ett ganska bra slut på den här dagen ändå.Fredrik ringde och sa att lastbilen inte blev klar utan att dom måste behålla den över natten. Packa badväskan och kom in till stan och hämta mig så badar vi på Åby.
Påväg in till stan kommer jag på att Åby har vuxen kväll, där sprack det.

Men vi åkte då istället till Lek och bus landet.Alma  klättrar och Lucas vann Byggare Bobs katt Maja. Nu sover de gott helt slut va de när vi kom hem för drygt 45 minuter sedan.

De busiga barnen på väg ut.

Godnatt alla läsare

Ännu en besvikelse

Är det alla helvetses dag idag eller? Fredrik har "lovat att åka och bada tillsammans med barnen men tror ni inte att den jävla skit lastbilen gått sönder och han blir sen. Han skulle vart hemma vid 3 när barnen kom hem från dagis men vi ringde precis 15:30 och då satt han fortfarande på volvo och vet inte när den blir klar.
Inte hans fel jag vet men måste allt hända på en och sammadag.

Om klockan e 15:30 nu och han skulle åka nu e han inte hemma förren ca 16:30 pga all trafiksedan ska han ju gö sig färdig och vi sedan åka till badhuset då e vi inte framme förren vid 18:30 det blir försent för två barn.

kan man få flyt någon dag eller!

Nu ska ni få se

Ne det får ni inte göra. Min frissa e ganska rolig hon älskar att arbeta med personer med tjockt hår. Jag e en av dom. Vi toppade håret och klippte lugg(jag e jätte nöjd med klipp ochslingor. När det var dax att torka håret fick hon fnatt och började tuppera och använda gele, vax m.m.

Det slutade med att jag hade jätte tjockt hår likt en pudel, och vi som har tjockt hår vill inte direkt ha det ännu större.
Så innan jag tar kort ska jag tvätta och gö det så jag vill ha det.

Snart dax för frissan

Jo i dag ska jag äntligen gå till frissan.
Ni kommer säkert i håg hur eländigt mitt hår såg ut, här e det igen.

Det är 14 veckor sedan jag klippte mig så nu ska det se lite freschare ut.
Ni ska få se sedan när jag kommer hem.

Kram på er så länge.

När ska män börja tänka?

Idag har denna onsdag börjat på alla sätt utan det bästa. Alma vaknar o e hur grinig som helst, hon ska sova mer, ska intetapå sig kläder utan springer hela tiden och gömmer sig och stor tjuter över något som inte passar. När hon väl fått på sig kläderna och kommer ner till frukosten upptäcker vi att Fredrik varit och drukit upp nästan all mjölk.
Det blir panik igen  - varför måste alltid pappa ta all mjölk.
Ja kan ju inte direkt säga till barnen - jo han tänker bara på sig själv och vill ha sin o`boy på morgonen o skiter i om ni får eller inte.

Ne nu ska jag va snäll, men det e inte lätt att stå där på morgonen med två halv griniga ungar som vill ha både flingor och o`boy och upptäcka att Fredrik har tagit all mjölk. Vilken gång iordningen det är vet jag inte. Då kan la han som vuxen ta något annat tycker jag så att barnen får det som dom brukar och som dom äter + att jag ska slippa medla  till två griniga skrikiga barn att det finns ingen mjölk. Eftersom mina hormoner fortfarande e helgalna och att jag har så ont  får jag bita mig i tungan 100 gånger för att inte skrika på barnen att det e pappas fel.

Morgon kaouset slutade med att Alma pucklar på lucas i hallen när vi ska ta på oss ytterkläderna och åka till dagis. Allt gick bra men ledsna tårar på Lucas och Alma när jag sa till henne.

Nu är dom iallafall lämnade på dagis och jag får pusta ut lite grann innan jag ska till frissan.

I morgon

Ska jag äntligen gå till frissan.Sja bli skönt att få det lite fixat så här, Det är hela 14 veckor sedan jag klippte mig senast. Så ni kan tänka er va tråkigt det ser ut idag.
Men i mon ska jag alltså klippa mig och göra slingor hos en underbar person som är frisör/hårstylist.. Ska bli kul att få håret lite snyggt innan Felix kommer för sedan tar det säkert lika länge innan man klipper sig nästa gång. Man hinner inte tänka på hår m.m. när man har en ny liten bebis i hemmet.

Ne nu ska jag gå och lägga mig för att klara av dom två timmar som jag ska tillbringa hos frisören

Godnatt

Jag har fått

Jag fick en bok från vi föräldrar på posten idag. Ska strax lägga mig och läsa lite ur den. Tack Tack.

Men det bästa e ju dessa!

 Jo Fredrik kom faktiskt ihåg vår Bröllopsdag och köpte blommor till mig. JAG ÄLSKAR ROSOR och jag ÄLSKAR FREDRIK. Tack älskling.

Ne nu ska jag vila min mega mage som för övrigt ser ut så här idag.


Vi hörs kanske senare i kväll.
Kramizar Linda

Krock

Jag e fortfarande lite skakig. På väg hem från Almas ridskola var vi nära på att krocka med ett rådjur. Jag har aldrig på de snart 9 åren jag haft körkort behövt panik bromsa så hårt. Hjälp säger jag bara, man blir så fruktansvärt rädd. Vilken reaktions förmåga man måste ha när man kör bil , man ska hinna upptäcka och hinna handla, Det går så fruktansvärt snabbt man måste ju få stopp på bilen innan det e försent.

Alma höll på att somna och vaknade till av att hon kastas fram i bältet, va gör du mamma säger hon.
Ja va gör jag undviker att köra på ett rådjur som springer ut mitt framför vår bil. - Dom får väl inte springa på vägen   - ne men man kan inte riktigt bestämma över dom.

Ne jag säger bara Kör försiktigt alla som e ute och kör bil, och kör aldrig trött onyckter eller när man är dålig på annat sätt. En olycka kan så lätt hända och man behöver värkligen va på sin vakt hela tiden.

Många barn

Jag tror vi var en heldel som tittade på pogrammet Familjen annorlunda. Jag tycker dessa mammor e helt fantastiska som orkar. Hur får de tiden att räcka?.

Jag tycker att min tid bara springer iväg och hade inte tackat nej om någon skulle ge mig mer tid. Då har jag bara två barn än så länge. Det ska handlas, städas, barnens aktiviteter ska klaras av, lagas mat, lekas, tvättas, och så ska man mitt i allt få egen tid som förälder m.m.

Tvätt ska vi inte tala om tänk va mycke tvätt det blir med 12 personer i ett hushåll, jag tvättar ca en maskin om dan/ibland varannan om jag inte orkar en dag, på 4, när vi blir 5 me en kräkande bebis blir de ju ännu mer.

Tänk också va mycket mat som går åt, undra hur mycke pengar de lägger på mat en månad, jag tycker vi lägger mycket ca 4000 - 5600 på en månd på 4.

Ne jag e väldigt nöjd med mina snart tre barn.

En bröllops bild

 Det funkar att lägga upp denna bröllops bild på mig. Gör mig inte på bild längre( kan berätta en hemlis för er) jag har konstigt nog fotas som modell, men det är 12 - 13 år sedan.

Bröllops dagen var enkel precis så som vi ville ha den. Vi gifte oss i gröen-kappelet kl 16:00 tillsammans med mina och Fredriks föräldrar och syskon, efteråt åt vi middag uppe på landvetter air port hotell (gu vilken god mat)
Sedan åkte alla hem vi oxå. Dagen efter åkte jag Fredrik och barnen till Furtuventura på semester. Helt ok..

Jag och Fredrik träffades redan på gymnasiet och har i år varit tillsammansi 11 år och har snart tre underbara barn.

Undra om man får en liten blomma eller dyligt på sin bröllopsdag. Fredrik brukar inte komma ihåg datum på när man blev ihop, förlovning m.m. Så om jag skulle få något på en sådan dag skulle jag bli paff. Inte för att jag e så noga med det heller. Det finns bättre saker att lägga pengarna på. Spara till en resa tex.

Vi värkligen älskar att resa förra året var vi iväg tre gånger. Först Furtuventura, sedan Grekland och sedan italien. I år har vi "bara" bokat till Danmark en helg och sedan en tripp till Tyskland, vi får se om vi kommer iväg till Teneriffa eller liknande i vinter när Felix e lite större. Alma frågar ofta när vi ska åka flygplan igen. Nu till hösten börjar hon i Förskoleklass och det blir kanske inte lika lätt att resa baraså där.

Det går inte

Det går inte lägga upp bilder.  Va Arg blir jag på detta.

Är det nogon som har samma problem?

Får la åter komma senare i eftermiddag. Nu ska jag lägga mig och sova en stund då jag känner mig yr i bollen. Gick upp kl 06:30 och jag som inte går upp förren 07:45 i vanliga fall hihihi.

Kommer snart

Har problem att lägga in bilder, men jag lovar att det kommer snart. Både mer bilder och mer täxt. så fort det går att lägga in. och barnen inte hänger över axeln på mig.

Vänta på en uppdateringen.

Idag är ingen vanlig dag

Idag är det ingen vanlig dag: Det beror intepå att vi vaknat 1 timma tidigare än vanligt.

Kan någon gissa?

Det är vår 1 åriga Bröllops dag. Vi gifte oss för ett årsedan, väldigt enkelt med bara familjen som närvarande. Vi tyckte inte vi behövde ha det så stort eftersom vi vart tillsammans så länge och har hadde två barn.Vi la pengarna på en resa med familjen istället.
Men tänk det har gått ett helt år.

Måndags kväll

Nu är det måndags kväll och jag gör sista inlägget för idag. Har varit på mvc utbildningen - studien om kost vanor m.m. Jätte kul att lära sig mer om kost och näringslära, kommer snart bli expert på vad man inte ska äta och speciellt vad man inte ska servera sina barn.

Har förövrigt fått 3 stycken som kommenterat att min mage har sjunkt och undrat hur lång tid det är kvar. CA 4 veckor, Ca 4 veckor Ca 4 veckor. Det e tungt att bära på denna mage kan jag lova.

Ne kära läsare jag orkar faktiskt inte blogga mer just nu, jag ska faktiskt ta och sova eller försöka göra det iallafall jag har mycket sammandragningar just nu så vi får se om jag somnar.

God natt drömm sött och vakna pigg och glad... Kramizar linda

Min skönhetsdag

Måndagar har på något sätt blivit både min städdag och skönhetsdag.
Först städar jag badrummet så det blänker och dofftar gott, sedan tar jag mig ett bubbelbad, peeling på hela kroppen, en ansiktsmask, inpackning i håret m.m Som avslutning på det hela smörger jag in mig i en underbart go Kräm/lotion.

Läste i någon tidning(kommer tyvärr inte ihåg vilken) att när man får hudbrisningar beror det på att kollagenet och elastinet i huden brytits ner. Så jag måste bara åter igen gö reklam för denna. Lotionen innehåller både kollagen och elastin. Den e värkligen skita bra.
 Vill man va fin får man lida pin. Va det inte så alla mammor sa när man va liten och tyckte kalas kläderna var obekväma?
Önskar nu att grviditetens pluffs ska försvinna.

Ne nu ska jag äta färdigt och försöka gå en liten sväng eftersom solen äntligen tittat fram.

Jävligt trött på allt                                                                        

Nu e jag jävligt trött på den här graviditeten.Man kanske inte ska säga så men inget känns bra just nu. Jag har ett så förbannat tryck neråt så jag vet inte vart jag ska ta vägen, kan knappt gå eller gö något riktigt. Kan inte ens hjälpa mina stora barn med det dom vill, och ändå är det precis det jag måste eftersom det e jag som sköter lämning och hämtning på dagis m.m. Jag är konstant grinig för att jag har ont och det går ut över hela familjen så de oxå blir griniga. Det är hela 4 veckor kvar tills Felix beräknas komma.

Vad ska jag göra?????

Jo jag skulle nästan ge vad som helst för att han skulle komma nu - Jag vill ioförsig att han ska va lagom stor, lång och alldeles frisk, "som ett fullgånget barn"

Vad ska jag ta mig till i hela 4 veckor om han behagar att ligga tiden ut(tänk om han får för sig att ligga ännu längre) vågar knappt tänka denna tanke. Jag måste iallafall komma iväg till min frisör och till Lena(min gulliga kompis) som ska ge mig en välbehövd fotvård. Varning för äckliga fötter nu när man inte når ner.
Men sedan jag kan ju inte ligga i säng hela tiden, hur kommer bloggen bli då? en grinig blogg och vem vill läsa griniga inlägg hela tiden? Tycker att den e väldigt grinig redan jag vill inte ha mer.....

Ne jag måste helt enkelt ta mig i kragen och hitta på något, men vad????? Det blir frågan det.... Får se ......

vi hörs senare Kramizar Linda

Handlat

Jag och Lucas vart nere i Kållered en snabbis,på Ikea var det skit mycket folkså jag orkade inte ens gå in. Va inne på lindex och köpte ett par strupbyxor och ett par over ne(hur det stavas) strumper sedan gick vi in på coop och köpte två kavlar som de kan ha när de degar+ en skötdyna till felix och en 2009 år kalender till mig. Köpte också lite rengörings servetter så Fredrik kan städa hihihihi.

Det bästa av allt jag fick en big mac som jag vart sugen på. Konstigt att man får såna begär i bland.
Barnen gick över till farmor och farfar för att leka så här sitter jag nu Va ska jag hitta på??????
Kanske föra över allas födelsedagr till den nya kalendern.

Hörs senare...............

Klockan e 15:00

Ja ha vad denna dage går fort.
jag körde Lucas och Fredrik till simskolan i morse, sedan åkte jag och Alma och handlade medans de badade. Men när vi kom tillbaka var de redan färdiga - alldeles förtidigt.Det hade inte kunnat bada för det var något barn i gruppen innan som bajsat i polen. Så det var bara att åka hem.

 Alam har vart på maskerad kalas idag hos en kompis från dagis.
 Mega magen och jag gick ner för att lämna Alma på kalaset, en promenad som vanligtvis bara tar 10 minuter, men idag säker tog 25 min kallt va det män skönt att få rört på sig lite.

Nu ska jag åka en sväng till Ikea, och jag kanske ska köpa mig en big mac som jag vart sugen på ett tag nu.

Kramizar Linda

1 Februari

Idag är  det första Februari, Undra vad jag ska hitta på idag. Lucas ska till simskolan och Alma skall på barnkalas klockan 12. Men va kan denna söndag erbjuda lilla mig.

Känner starkt för att unna mig själv något. Men vad? Inga kläder för de kan jag ju inte köpa nu med ca 34 dagar kvar av denna graviditet.

ne jag får tänka en stund, ska gå ner och käka frukost, sedan får jag se.

kramizar linda

Söndags vrål

Måste bara vråla rätt ut......... Kan ni gissa vem som kommer hem Nu. Jo min "kära" man, Han va ju ute igår och skulle vara hemma tidigt, så han stiger innanför dörrarna kl 07:45.

Dessa jävla män de vet precis hur man gör en hormon gale höggravid kvinna besviken, arg ,ledsen m.m,

VRÅL Vrål vrål

RSS 2.0