I morgon

E det dax att ta stugnen och byta gips. Förhoppningsvis blir det då bara gips i två veckor till.

Måste bara säga stackars Andreas som brutit foten. - hoppas det läker som det ska och att han slipper operation.
när jag va inne på akuten va min hand ok- men i en siktröntken (hur de nu stavas) märkte dom hur fel de var. Inte roligt att opereras, men vansinigttur att de finns.

Jag tänker på er.

lite smått och gott
Min arm inlindad i ett gipspaket. En trött jag, min dåliga hy, sedan mirakel krämerna? kommer de gör min hy bättre?.

I torsdags var våra kompisar Erik och Carro hämed sina barn Selma och Doris. Felix fick jätte fina presenter. Tack så mycke.
 Presenterna.
 En ny vaken och ny äten Felix.

 Så här såg det ut när vi vaknade i Fredags.
  Nu ser det ut så här. Konstigt att vädert kan ändras så fort.


Ne nu ska jag börja göra mig iordning till kalaset, det tar ju väldigt mycket längre tid nu när man bara har vänster armen.

Hudanalys

Igår kväll va jag på hudanalys på hagabadet. Köpte hudvårds produkterför 1300 kr. Tänk vilken fin hud jag kommer att få, rena barnrumpan hoppas jag på.

Ikväll ska vi på kals in till barnens farfar som fyller 55år idag - grattis

Bloggens namn

Bloggens namn Easytolove(leo)kommer från denna underbara varelse, som tyvärr inte längre finns i mitt liv.
Idag är det 1 årsedan du gick bort.Jag saknar dig Leo

handlat massor

Helgen har bestått av det vanliga, simskola, ridskola, ett kalas och massor av shooping.
Mäst tillbarnen som alltid.


 Lite nya kläder till alla tre.


Vår skor och vår jackor till Alma och Lucas.
 Vår mössor till alla tre +ett par mockasiner till Felix.

Vattenflaskor och flippflopp tofflor till Alma och lucas.

Vad jag köpte till mig själv kommer här.

Så nu e vimånga tusenlappar fattigare.

vi hörs

Bus hus

Just nu e Alma på kalas på Bus huset i Göteborg. Fredrik åkte dit med henne han tog med sig Lucas oxå så han får busa av sig lit han med.Felix sover just nu men jag och Fredriks mamma tänkte vi skulle ta en liten promenad.
För trots jag har en arm i gips så har jag ca 12 kg som jag vill bli av med.

Idag har vi även vart en sväng i Bollebygd och handlat till barnen, bilder på det inhandlade kommer senare.

Måste tacka

I går fick vi besök av min kompis Lena och hennes kille Andreas. Jätte kul att ni äntligen tagit er hit.


Vi eller rättare sagt Felix fick dessa snygga kläderna. Tackar.
Sedan fick jag dessa underbara blommor av hela Karlsson familjen.
Lena,Andreas, Maria, jocke, tindra,merith och Lennart.

Jag älskar rosor.Lena hälsa mamma och pappa och tacka från mig.

Vet inte

Jag vet inte riktigt va jag ska skriva.
Det händer ännu mindre saker än vad det gjorde som gravid. Jag ligger hemma och har ont i min hand och får hjälp från alla håll och kanter. det svider något fruktansvart i handen, kanske e det alla miljoner stygn som börjar at sätta sig.

Idag har bvc tanten vart här hemma och vägt Felix idag väger han 4740 så han ökar stadigt i vikt.

Nu ska jag hoppa ner i sängen oh försöka slumtra en stund innan Fredrik och stor barnen kommer.
Ikväll ska vi försöka och komma iväg och storhandla

kram på er

Pussel

Operationen skulle ta en halvtimma, men läkaren fick lägga ett pussel. Hela min hand va trasig så operationen tog 4timmar. Jag har mådde skit efteråt, mådde fruktansvärtilla och var väldigt yr. Men gullig personal va det. Ska inte klaga på sjukvården denna gång. De har tagit väl hand om mig. Trots att jag vart skit skraj har jag kännt mig trygg.

Jag har ruskigt ont men det kanske inte eså konstigt när de öppnatden både på ovan och undersidan och lagt in både plattor och skruvar. omtvå veckor ska jag in och ta stygnen och byta gips.

Vad tycker

Vad tycker ni om den som van melodifestivalen?

Jag vet Lena att det va din favorit, men allvarligt. Jag hade väl ingen favorit direkt men ska man ha någon chans att inte komma sist i den stora tävlingen kanske det e dax att tänka om.

jobb och jobb

Idag ska Fredrik jobba. Han ska köra mäss varor till Tysklandsbåten.

Idag kommer oxå min pappa på besök, vi ska laga middag tillsammans. Kul, det är inte så ofta som vi hittar på saker tillsammans.

Idag e det oxå en heldel förberedelser inför morgondagens operation. Jag måste mjölka ur, duscha ien sådan där äklig steril sörja som gör att hela jag blir torr och äcklig. massor att gö.....

vi hörs senare..

Operation

I onsdags var jag på återbesök hos ortopeden. Där fick jag veta att det kommer bli operation av handen. Operationen kommer göras Måndagen den 16/3 klockan 7.

 Jag har fått hyra en bröstpump så jag kan mjölka ur och Nu försöker vi lära Felix ta flaskan så att Fredrik kan ge han mat medans jag ligger på operation.

Det e lite läskigt att behöva operera men handen kommer aldrig att bli bra annars.

Eftersom det e min högerhand e allt ganska svår jobbat just nu. Jag hoppas att allt läker sig snabbt och fint så man kan klara allt själv. Det e både svårt och lite pinsamt att be så mycket om hjälp.

 men jag måste säga Tack snälla till er alla som hjälper mig. Jag/vi skulle inte klara oss utan er just nu.

En stor kille

Den 8/3 Klockan 0947 kommer det ut en stor kille.

han väger 4450 gr är 54 cm lång och har 37 cm runt huvudet.
Förlossningen tog 5timmar och 47 från vattnet och värkar tills han va ute.

 Grattis brickan man får när förlossningen e över.
 Felix ny vägd och mätt.
 Felix uppe på BB.

 Efter två dagar på BB åkte jag hem till de andra två barnen. Nu e man tre barns mamma.

Berättelse

här kommer lite uppdatering i vad som hänt.
Allt började som sagt lördagen den 7/3. Vi hadde hela dagen fullbokad, det var fotbolls match klippning för Lucas sedan tillbax till fotbollen och sedan skulle vi på släktkalas.

Jag mådde för en gångs skull väldigt bra och var positiv att vi hadde saker att göra.
Vi var på matchen, åkte och klippte Lucas

 Efter besöket hos frissan åkte vi tillbax till fotbolls planen, idag bjöd hemmalaget alla på soppa och Fredrik ville dit o prata med alla sina fotbolls kompisar och självklart ville jag och barnen följa med. Vi stannade länge och när klockan var runt 15:00 var vi tvungna att åka hem för att byta tillkalas kläder.

Nu går allt väldigt fel. istääelt för att gå den vanliga vägen, så blev jag väldigt lat och ska kliva över ett par rep, men självklart så fastnar jag med ena foten och flyger i marken.

Jag känner med en gång att handen är av, kommer upp påbenen in bi bilen och ser att handen e helt deformerad, sjukhuset tänker jag måste kolla Felix, Åker hem till Farmor och Farfar lämnar barnen och åker in till sjuhuset medans tårarna sprutar. Hur mår Felix? Blir lite lungnare då jag känner att han rör sig där inne.

Väl inne på sjukhuset blir jag direkt in rullad till gyn där de kollar att Felix mår bra, vilken lättnad.
Sedan rullar de in mig till ortopenen. Jag har haft tur akuten var smokfull.

Det konstarterar att handen e bryten och ligger fel, de ger bedövning och försöker att dra den rätt. JAG gipsas och får sedan röntga igen, beskedet blir inte bra, den kan behövas att opereras men de kan de inte göra när jag e gravid.

jag har haft ganska mycket sammandragningar under kvällen och Just som vi ska gå känns det som vattnet gick, men det var det inte blev inte blöt i allafall. vi bestämmer att vi åker och käkar o får se vad som händer. Efter vi har ätit åker vi hem. Vi är hemma runt 22:00 och går och lägger oss, barnen sover hos Farmor. Jag vaknar till av att det säger poff och att det blir lite blöt i sängen, säger till Fredrik att jag tror att vattnet gick han rusar upp tar på sig och kontrolerar sängen. Det e väldigt lite och lite gulaktigt så han säger att jag kissat ner mig. Jaha tänker jag tar på mig en binda och lägger mig i Almas säng. somnar till och vaknar lite senare av ett nytt poff, springer på toa nu kommer det vatten, blod och slem.

Ringer till förlossningen, efersom jag inte har några direkta värkar vill de att jag  väntare eller kommer in vid 9 på morgonen. Så fort jag avslutat samtalet börjar värkarna och kommer med ca 3 min mellanrum ringer igen och vi åker in. Klockan e nu 04:30.

Inne på förlossningen får jag sitta med ctg och det görsen undersökning öppen 8 cm, konstigt tycker jag har inte haft jätte ont. Barnmorskerna byter skift och en ny undersökning görs öppen 4cm, den tidigare barnmorskan har kännt fel. Fan va besviken man belv. Jag börjar nu få ruskigt ont.

  Här går jag och vankar med min onda arm.Ber om bedövning, som jag inte gjort de andra två gångerna. Får min bedövning efter en timma.
Allt går bra och ganska fort, bedövningen tar mycket där nere så jagkänner inte riktigt hur jag ska krysta men det e la bra för 0947 kommer en stor kille.

ett stort fel

Jag skrev att jag fick Felix den 9/3 men det e ett stort fel han e ju född den 8/3 kl 0947.

hej hej

Det e lite svårt attuppdatera nu förtiden.

Jag har i allafall fått en liten Felix nu han vägde 4450gr och var 54 cm lång föddes den 9/3. Bara några timmar innan förlossningen gick jag o ramla och bröt höger handled, som på måndag morgon ska opereras.

jag ska försöksa att uppdatera trots att det e svårt att göra det med en hand. Bilder kommer också snart.

kramizar linda

Fotbollsmatch/klipptid/kalas

Allt detta ska vi försöka hinna med idag. Jag tror att jag ska orka med allt faktiskt det känns inte direkt som det ska komma en liten bebis. Varför ska han komma just idag om han inte kom igår eller imorgon???

Det e ganska mystiskt det här med bebisar, vad e det som gör att dom kommer precis när dom gör det???


Ne nu ska jag i allafall gö mig i ordning lite.

Då var det dage d

Idag e det den 7/3 vilket betyder två saker.
Idag är det planerad bf men än har det inte kommit någon bebis, undra när han behagar att komma. Sa till Fredrik att jag kommer säker gå över ett antal veckor å att dom sedan upptäcker att jag behöver göra ett snitt, vilket e en mardröm för mig.

Den andra saken e att det är precis ett årsedan jag började blogga. Har tänkt att skaffa en ny snygg design, men jag vill ha bild på mig och barnen.

Någon som har tips på vem som kan hjälpa mig? Som ni vet e jag urkass på datorer.

Idag ska jag försöka hinna åka och klippa Lucas för han e så långhårig nu.  Hade vart kul eftersom de ska på släktkalas ikväll. Jag vet inte om jag ska följa med eller inte.

Helg

Nu var det helg igen. Undra vad denna helg kan erbjuda? EN BEBIS KANSKE.
Imorgon e det släkt kalas. Fredriks lilla kusin fyller typ 10, vi umgås ganska ofta med Fredriks släkt vilket jag tycker e jätte kul eftersom jag inte umgås med min. Min släkt splitrades på något konstigt vis när min Farmor och Farfar gick bort.
 Men Jag tror inte jag e på så bra humör att jag orkar gå på ett släkt kalas med ca 40 pers som bara kommer klämma på magen och undra när det e dax, inte i mitt tillstånd just nu iallafall.

Hoppas att Felix kommer i natt så jag kan ligga på BB i lugn och ro och Fredrik och barnen kan gå, eller att jag ligger hemma och bara e där.

Idag har jag legat i sängen i typ 5 timmar jag har sovit lite till och från sedan har jag även tittat på en dvd film, en barnfilm faktiskt. Helt ok.

Barnens Farfar hämtade Alma och Lucas på dagis och  nu är dom hemma hos Farmor och Farfar allt för att jag ska få lugn och ro. Fredrik e alldeles strax på G hem. Jag undrar så vad vi ska hitta på till middag. Hoppas det blir något gott som jag slipper att laga.

Min kompis Carolin ringde och frågade hur jag mådde förrut idag, hon tyckte det vart så tyst på telefonen sedan jag var där i måndags.

Kul att ha

Jag fick en liten present av Fredriks mormor Ulla.

Hon har stickat en kofta och en liten mössa åt Felix. Hon gillar att sticka och har stickat koftor både åt Alma och Lucas när de var små.

Tröst äter

Har vart och lämnat Alma och Lucas på dagis, på vägen hem stannade jag och köpte godis, glass och coca-cola som jag nu sitter och trycker i mig gott e det men inte nyttigt precis.

Har lite svårt för att gå normalt känns det som för det trycker något fruktansvärt neråt.

Ne nu ska jag faktiskt gå och lägga mig i sängen igen, och inte tänker jag resa mig upp förren jag måste hämta barnen på dagis i eftermidda.

Allt har rasat

Detta kommer nog vara ett av de snurrigaste inlägg ni har läst. Det känns som hela min värld har rasat samman.
Jag har typ bara sovit i 3 max 4 timmar under natten, vart uppe och vankat av och an, sprungit på toa m.m.

Det e så många tankar som virvlar runt i huvudet som gör att jag håller på att bli galen.

Kommer jag kunna föda detta barn?                      Varför har jag så ont utan att det sätter igång på riktigt?

                                                                         Kommer detta sluta illa?
Kommer jag älska Felix när han väl kommer ut?                  Hur kommer allt bli efter?


Alla frågar hur det känns och jag kan bara svara VET INTE


Inne i mig skriker jag blä, ont, trött, HJÄLP och LÅT MIG VA

Är det ingen som kan förstå att man mår skit?

E sjukt orolig för allt, tänker på de stora barnen som jag nästan bara skriker åt känns det som.Hur mår dom igentligen? De stora barnen skulle behöva mer uppmärksamhet, men jag orkar inte och Fredrik e nog lika sliten som jag just nu. Det e tur att Farmor och Farfar finns i närheten dit dom kan få gå när dom vill. Ni är världs bäst, va skulle jag göra utan er?

Brister ut i gråt och kan inte sluta gråta. Allt känns så syper deprimerande.

Va ska jag ta mig till??????

Undrar

Snart e det dax för sängen, men allra först ska jag se på två tv pogram. Halv åtta hos mig och Du e vad du äter.  Jag undrar om jag kan ta och somna sedan. Just nu har jag så där ont som jag hade i Tisdags kväll när jag sa till Fredrik att han skulle passa på att sova för att vi kanske skulle vara tvungna att åka in senare, Men då va det ju fejk vilket det kan vara även nu. Det e lite läskigt faktiskt att inte riktigt veta vad som händer. Man kan lixom inte planera något.

Bilder på Barnen.


Barnen leker med moon sand, en sand man kan bygga med som e torr, självklart har man sand överallt när de lekt klart men den är väldigt enkel att städa, bara att ta dammsugaren.

Ne nu får ni ha det så bra så kanske vi hörs i morgon få se vad Felix vill under kvällen/natten.

Allt ok

Är hemma från barnmorskan nu. Allt ser ok ut - som sagt bara att vänta, fick en tid om två veckor i fall han inte har behagat att komma innan dess.
Fast jag har ganska ont just nu - har bett att Fredrik ska snabba sig hem idag det känns lite jobbigt att vara ensam hemma när man har ont.

När han kommer ska jag nog passa på att ta en lång varm dusch och sedan gå och lägga mig och bara vara så får han laga middag och ta hand om barnen.

Nu strax ska jag hämta mina stora barn på dagis, undra hur dom ser ut idag.
Jo det e så att dom håller på att bygga ut dagiset så hela gården är som en stor lerpöl där barnen får roa sig fritt. Alma och Lucas har hela denna vecka och förra veckan kommit hem som två lermonster. Inget kul att ta tag i eller att stoppa i tvättmaskin direkt.

måste bara säga detta också
Många läsare
Det börjar droppa in lite fler läsare här. Vilket jag tycker e jätte roligt ni får gärna skriva en komentar eller ställa lite frågor så kanske även min enkla lilla blogg blir ännu roligare att läsa för er.
Tycker att jag för det mästa skriver om trams.


Vi höres snart igen

2 dagar kvar

Tills bf, undra om jag kommer att gå över.

Idag mår jag inget vidare faktisk, ont i huvet, ont imagen och mår lite illa gör jag också. Det värsta e att jag e så irriterad för allt. Stackars Alma och Lucas som har en så grining mamma just nu, det kan inte va lätt för dem. Idag ska jag iväg till barnmorskan igen för kontroll, idag blir det en riktig koll i tisdags togs bara blodtryck och urinprov.

Vår vår vår????
Alla pratar om att det kommit vår tecken och lagt ut fina vår blommor m.m. På Bollibompa vill de att barnen ska skicka in bilder på vårtecken. Kul. så här ser det ut när man tittar ut genom våra fönster här hemma. Inte det minsta tecken på vår.

Det ända våriga hemma hos oss igår  var den lilla sol som tittade fram en liten stund.


Lucas passade på att vara ute och leka.

Och Fredrik passade på att tvätta både bilen och lastbilen.

Deckad

Jag har vart helt deckad. Jag gick upp med ren tvätt till övervåningen, Tänkte att jag skulle passa på att ligga och läsa en stund men jag deckade. Vaknade nu för en liten stund sedan.

Jag tror att min kropp e totalt slut efter allt som hänt sedan den dära magsjukan för ca två veckor sedan då jag fick ligga inne ett dygn med dropp. Kanske kroppen måste hämta kraffter för att orka med kommande förlossning. Tänkte att jag nu ska börja käka lite mer kolhydrater igen för man vet ju inte exakt när det blir förlossning och det sägs att man gör av med 500 kalorier i timmen. Så idag blir det någon spagetti variant till middag.

Allt handlar om

BEBIS just nu. Vill värkligen att han kommer ut nu.
Alla saker har vart färdiga jätte länge nu.


Vaggan där han ska få sova allra första tiden.
 
Vagnen står i garaget och bara väntar på att få komma ut, likaså leksaken som ska hänga på.

Almas gamla bilstol finns också i garaget. Det e denna bilstol som då kan få Lena i fall du/ni behöver.
Vi har nämligen fått en till.Dagens mage, har ni sätt dom snygga bristningar jag fått(se bild1)Felix BB väska är också packad sedan några veckor sedan.

Ja vill FÖDA; FÖDA, jag vill föda barn NU

Kläder

 

Dessa kläningar önskar sig Alma
  

Dessa tröjor vill Lucas ha
Kläderna kommer från Meandi.

Ska på ett sådant party om två veckor ska då passa på att beställa dom då.

Inte nu

Igår kväll/natt hade jag åter igen sådana sammandragningar och värkar att jag bara kunde gå här hemma och vanka, Jag hade till och med tagit två panodil vilket man kan gö i början för att få lite lindring men de hjälpte inte. Jag trode värkligen att nu nu snart behöver jag ringa in till förlossningen, la mig en stund på sängen för att vila mig och vips så försvann värkarna och jag slumrade i mellan de små sammandragningarna. Men så vaknar jag nu på morgonkvisten och Ne.

Jag har lite sammandragningar men ingen som känns speciellt. Varför kan det inte dra igång??? Varför ska man ha så ont utan att det kommer igång????

Ne nu vill jag ha ut Felix ur min mage.

Om en liten stund ska jag åka och lämna Alma och Lucas på dagis, de väntar redan på att få åka.
Alma frågade när hon vaknade varför de inte kan få gå på dagis länge, komma först och gå sist.
Något de aldrig behövt göra eftersom vi har pusslat med våra tider jag vill inte att de ska gå förlänge där.

Vi hörs senare

Ridskolan

Idag e det ju Tisdag och Alma ska till ridskolan. Fredrik sa visserligen att han skulle hinna hem och ta den, men jag funderar starkt på att åka bara för att röra mig. Men jag vet nu att det spelar ingen roll vad man än gör för Felix kommer när han själv känner för det.

vi höres senare för nu har jag två busiga barn som snart börjar slås i soffan

Vart hos bm

Jag och Alma har precis kommit hem från barnmorskan. Allt va jätte bra. Urinen va helt ok och blodtrycket låg på 105/75 vilket också va ok.

Sedan gick vi in och handlade lite, det blev fika semlor, bullar och chokladbollar mums. Vi sparar fikan tills kvällen då alla e hemma och kan njuta.

Jag och Alma passade även på att äta lite lunch på sibylla.

Godmorgon

Godmorgon alla underbara människor
.
Idag är det Tisdag och fortfarande ingen bebis på gång, Undra när han behagar titta ut. Han trivs i sin mammas mage. Nu är det bara 4 dagar kvar till beräknad dag vid detta laget hadde både Alma och Lucas kommit så Felix e en segis.

Fredrikväckte mig när han skulle gå till jobbet för att alla låg och sov lite huller och bulle, jag skulle flytta in till vår stora säng där Lucas redan låg och sov, vi upptäckte då att Lucas kissat ner sig sovandes, (förr när han kissade ner sig vaknade han precis när han började kissa) vilket han inte gjort på ca 5 månader då han slutade med natt bljöjan. Han skämdes så mycket att han inte vaknat och gått på toa vilket han alltid gör nu för tiden. Men det e sånt som händer när man har barn. Fredrik som i vanliga fall brukar bli irriterad när det händer i vår säng tog det bra för en gångs skull.

Idag är barnen hemma från dagis pga studiedag, vi har precis käkat frukost och sedan sprang de över till Farfar som e hemma idag också som backup. Idag vid 11:30 ska jag ner till barnmorskan för att ta blodtryck och lämna in ett urinprov. Måste kolla värdena såde inte springer iväg.

När jag ändå e ute och far måste jag passa på att handla lite kylskåpsmat som mjölk, smör, pålägg och jouice. Kanske kan det slinka med lite fika också.

Jag har fått

En present av min man idag.Som ni säkert vet har jag varit väldigt duktig på att klaga på alla möjliga saker. Tex datorn, kameran, mobilen m.m.
Idag kom Fredrik hem med en Present till mig.

En ny mobil telefon kanske inte den senaste och mäst avancerande, men jag behöver inte det. Jag behöver ändast en telefon jag kan ringa på och ta emot samtal när jag behöver de. Ringer för typ 100 - 150 kr i mån så mycket använder jag telefonen och oftast ligger den någonstans i ett par dar och sedan märker jag att jag fått ett medelande för ett par dar sedan, väldigt aktiv alltså.

Kul att få en telefon som funkar iallafall, nu slipper jag gnälla att min gamla inte funkar ljudmässigt m.m.

Just nu sitter jag här och käkar en macka och dricker nyponsoppa, och sedan ska jag faktiskt gå och lägga mig, har en del värkar och jag hoppas nu inerligt att det vill starta, kanske kanske. Jah får se vad som händer. Behöver iallafall få lite vila och sömn, barnen e ju lediga imorgon så det blir full rulle ändå. Jo har ett kort besök hos barnmorskan som ska kontrollera värdena. blodtryck och urin, för att se hur det ser ut.

Godnatt på er

Va e de me mig

Jag har kommit in i en period av idè torka. Just nu har jag slut på idèr vad man ska ha till middag. Idag blir det som sagt pyttipanna. Men varje dag e det ett fasansfullt tjohej va man ska käka. Det underlättar ju inte när man har en sådan kräsen man som inte äter fisk,grönsaker eller frukt.
Jätte lätt att laga mat hemma hos oss. Vi äter oftast samma mat vecka ut och vecka in,  Vi varierar kanske mellan 8-10 olika maträtter.

Sitter just nu och tittar i varenda kok bok jag har här hemma för att få lite inspiration. Hittade detta recept i en bok  som heter "Det bästa med kött"
Fredrik fick den när han gick i skolan tror jag. Detta ser jätte gott ut tycker jag, biff i wok e det.

Undra om jag ska prova att laga detta när jag kommit hem från BB, för just nu e det ingen idè att planera och köpa hem massa saker när man inte riktigt vet vad som kommer att hända de närmaste dagarna.

Jag har också fått ett märkligt sug efter Ärtsoppa som jag egentligen inte tycker e så vansinigt gott, detta får jag skylla på två saker.
1 Tittade på gamla bilder från Lenas blogg där hade hon bilder på ärtsoppa
2 tittade på Bollibompa igår tror ja de va och där pratade de om ärtsoppa.

Få se om jag nu kan köpa mig Ärtsoppa någon dag o prova om suget finnes kvar.

hemma

Har precis kommit hem. Min kompis carro ringde och bjöd upp mig på en fika, Tack  detta uppskattas väldigt mycket då man bara går hemma. Go ficka med hembakta bullar kakor och dammsugare.

Har fortfarande ganska mycket förvärkar. Idag har jag ringt Fredrik påmobilen svarar han nästan på första signalen undrar om han börjar bli lite nervös.

Nu ska jag läsa vi föräldrar tidningen som kommit på posten idag sedan ska jag börja förbereda middagen. Det blir en sådan exotisk middags som hem lagad pytt i panna.

SES Snart

En liten mulle

Vad gör du helst när du e ledig?

Kanske unnar du dig lite extra sömn? Eller så kanke du passar på att läsa ? Eller bara vara och ta de som det kommer?


Inget sådant passar denna människa!
 

Detta e barnens Farfar. Han väljer att ta fram motorsågen och gå ner bakom vårt hus och börja såga och röja.
Han ligger minsan inte på latsidan, Eller så kanske han tycker det e så fruktansvärt skojigt att få syssla med "killsaker" utan att någon stör honom.

Planerar

Jag sitter här och försöker surfa runt för att planera lite vad jag kan göra i sommar med mina barn.
Vi kommer ha 6 eller 7 veckors sommarlov. 4 dar e bokade då vi kommer att åka till tyskland men sedan då?
Fredrik kan ju inte ha så mycket semester men men.


Kanske kan vi åka till Astrid Lindgrens värld, kolmården eller campa ett par dar. Bara för att Fredrik ska ta någon dag till och vara ledig på.

Sedan kan man ju gö lite dax utflykter men vad????

Ge mig lite tips på vad ni brukar göra.

Tävlat

Jag har tävlat på mamma beckas blogg. Det hade vart så skojsig om man van. Men jag brukar inte ha så tur. Vi får se när tävligen e slut den 8/3.


Jag äter nu risifrutti och dricker nyponsoppa.

Den stora magen som knappt får plats framför datorn.

Måndag

I natt har jag haft sådana sammandragningar igen, de har kommit jätte ofta och hållit i länge och ont har jag haft. Men självklart blir det aldrig mer än så. Nu är det bara 5 dagar kvar tills planerat bf och jag trodde faktiskt att jag skulle haft en liten bebis att gosa med nu.
Speciellt eftersom en läkare sa till mig redan i v36 att jag skulle va berädd på att de kan starta snart.

Jah har en del sammandragningar nu oxå så jag kanske kan hoppas på att det håller i sig och startar i kväll/natt.

Igår kom jag faktiskt utanför huset, jag fick tjata lite på Fredrik men sedan åkte vi upp till Borås och käkade middag på den där Grekiska resturangen "Oliven" dom har så himmla god mat och till bra priser. Jätte skönt att slippa sitta hemma en hel dag till.

Idag var Farfar så snäll och lämnade barnen på dagis, så skönt att slippa gö sig i ordning. I morgon är det stängt på dagis pga studiedag. Farfar har då tagit ledigt från sitt jobb bara för att kunna vara hemma och avlasta mig och leka med Alma och Lucas.
Va hade jag gjort utan Farmor och Farfar ni e så himla snälla och goa.

Ingen

Ingen bebis i natt heller. När ska han behaga att titta ut?
Nu är det babra 6 dagar kvar till beräknat datum.

Lucas vakna 06:20 idag trevlig me så pigga barn. Frukosten e avklarad och snart ska Fredrik och Lucas åka på simningen.
När vi satt och åt frukost kom jag på att jag inte vart utanför huset på hela Lördagen, få se va man kan hitta på idag.
Alma ska på kalas senare idag så vi får se om man kan gö något under tiden.

vi hörs

RSS 2.0