Är i vecka 8 + ?

Alma har typ berättat för alla att vi ska ha en bebis. Fortfarande ganska tidigt risken för missfall är fortfarande fram till vecka 12 tror jag.

iallafall jag är i vecka 8 +någon dag, hittade en gravid tidning där står följande- Din bebis rör sig ständigt, hjärtat slår och blod pumpas genom navelsträngen. Sinensorganen börrjarutvecklas och armarna blir längre. Från huvud till sjärt är din bebis mellan 14 - 20 milimeter, och fast den är så liten börjar ögonlock bildas och en nässpets synas.

Ska bli kul när den kommer, det dröjer typ bara 7 mån.

Söndag

Söndag och sista lediga dagen. Jag är nog den enda som just nu inte gillar denna värme, jag mår illa som fan och springer ideligen till toa och bara hulkar, värmen gör inte att man mår bettre precis.

Får se vad den häe dagen kan erbjuda.

Lördag

Skit nu e det redan lördag, va tiden går fort.
Jag va hos barnmorkean i torsdags på inskrivningssamtal fick typ bara massa papper som sk fyllas i tills nästa gång. Alma o Lucas va me och det sprang som två idoioter i korridoren, man kan inte säga att man fick lugn och ro direkt. Jag var i alla fall då 7 fulla veckor ganska tidig med andra ord.

Ja nu e det bara en ledig dag kvar sedan börjar man arbeta igen. fy va trist.

Semester

Jaha då e det bara en semester vecka kvar. Vad skall man då fylla denna vecka med?

(lena har du tid för en fika?)

Bebis

Alma har fått veta att det är en bebis i min mage och hon frågar ca  en gång i timmen när bebisen ska komma.

Stakarn hon får typ vänta i 5520 timmar. Va e det man brukar säga är - den som väntar på något gått väntar aldrig förlänge.

Djurparken

Igår va vi ju som sagt på borås djurpark. Vi bor på landet men ändå bor vi ganska bra till för det tar bara 30 min lite drygt att köra upp till borås och även 30 min att köra ner till Göteborg.

När vi körde mot Borås igår så mötte vi ösregn och vi tänkte att här sprackvår lilla utflykt med barnen, men det blev inget av det för när vi kom fram så fanns där inget regn o va bra. Men

Hela jävla pakeringen var full med bilar, Djurparken har vältill tagna pakeringar men inte någonstans fanns det pakering. Alla hade ställt sig där man inte får pakera. Vi fick typ åka ner till knalleland och pakera och sedan gå upp. Det funkar det med.
  

           

        


Vi åt Lunch, åkte mini tåg, och barnen van varsitt litet gossedjur(lucas valde den blå ormen)
Innan vi gick ifrån djurparken va vi inne på mini zoot och klappa grisar och getter. När vi gick ut genom grindarna började det regna.

Innan vi lämnade Borås passade vi på att handla
  

Så det blev en väldigt lyckad dag.

Lördag

Idag är det Lördag och vi ska åka på en liten utflykt med våra barn. Barnen fick själva välja vad de ville göra och det blev djurparken. Så om en liten stund så åker vi till Boråsdjurpark.

 hej så länge.

Min lilla värld

Det känns som jag inte har koll på nåt, jag går i min egna lilla värld. Jag ser inte på nyheterna eller läser tidningen. Det känns som jag bara har koll på ungarna och deras bestyr, så många blöjer har jag bytt; Så mycket hatr hon ätit idag.

Ne får bli ändring på denna sak också lite hänga med vad som händer i världen får man la va

Äckligt

Allt e så jävla äckligt. All mat som jag äter smakar så jävla äckligt just nu. Jag kan vara så sugen på en sak och när jag äter det så smakar det så jäkla äckligt att det känns som jag ska spy.

Sedan e jag så grinig att hela min omgivning bara hatar mig just nu.

Jaja hoppas detta lungnar ner sig snart innan jag blir galen

Trött

Jag e så fruktansvärt trött, det spelar ingen roll hur mycket jag än sover så är jag lik farbannat as trött. Det känns som jag går i en dvala och har jag sutitt framför datorn, tvn  och reser mig upp så känns det som jag ska svimma.

Idag ska vi börja med trädgårgsplanering hurra i detta tillstånd.
Men innan vi börjar måste jag vika in fem tvättmaskiners tvätt och plocka undan disken.

Jag har ringt

Äntligen har Jag kommit ihåg och ringt till Mödravårdcentralen på rätt tid.Jag fick en tid för inskrivning på torsdag nästa vecka.

Mina underbara barn

Vad skönt det är att ha semester och bara umgås med sina barn. Idag har vi plockat både blåbär och hallon, vi har bakat en underbart god hallonpaj. Och så har vi lånat hem hunden Maxon(vi äger Maxon men han bor hos uppfödaren pga av att han e avelshund) Det e kul att man kan låna hem och ha hund lite när man själv kan och vill.


länge sedan

Det var riktigt länge sedan jag bloggade. Ja tiden har helt enkelt inte infunnit sig. Jah har varit på semster i Italien med min syster och allt slutade i tolat kaos.Jaja skit i det.
Annars e lite upp och ner just nu, alla ni som någon gång har varit eller är gravida vet att man ena stunden är glad och mår prima och i nästa sekund kan vara arg eller stor grina för inget.

Idag försökte jag att ringa mödravården men de hade bara telefon tid mellan 11 och 12 jag ringde 10 och sedan glömde jag av det, får gö ett nytt försök imorgon.

Om ca 2 timmar ska jag åka upp till bollebygd och massera en liten vovve, det är alltid roligt att se hur bra hundarna mår av lite massage, det e ju inte heller fel att få lite extra pengar.

Kram på er alla

Illa

Jaha nu ska man börja må illa också. Fick veta att jag vänta mitt tredje barn, och sk nu vara i v 5 tror jag. Varför ska man alltid må så jävla illa. Jag e närvös som fan att det inte går bra risken för ett missfall är ju ganska stort så här i början. Håll tummarna för mig

RSS 2.0