Dålig uppdatering= prioretering

Hur det nu stavas?

Den dåliga uppdateringen beror på att jag har prioreterat annat just nu.
Eftersom det har vart ganska mycket jobb m.m. Så har jag valt att inte spendera så mycket tid framför datorn utan jag har umgåts så mycket med mina barn.

Vi har haft så mysigt, Alma och jag hade en heldag i lördags - först va hon med mig på hundjobbet vilket hon tyckte va så kul och intressant, sedan åkte vi till badhuset och hennes simskola, där passade vi på att busa lite tillsammans i vattnet. Eftersim skolan var det dax att åka hem och förbereda oss inför ridskolan.

Igår var det Lucas tur, medans Alma var i skolan och Felix sov middag så gjorde vi något Lucas gillar feja i trädgården vi rensade bort vissna blommor planterade lite vår lökar m.m

Tiden går

Ja tiden går nu är det bara dryga 5 veckor kvar tills vår semester och jag vägde mig precis står fortfarande still på 77,5kg och 103 cm.

not nice alls - trots relativt bra mat och motion. Ne ska satsa lite till tills nästa vägning som blir den 8/10
hoppas på bättre resulatat då. heja heja heja

Måste bara fråga

Jag vill klippa mig igen och jag vet inte riktigt hur.


Så här hade jag det för ca 1,5 år sedan. Nu typ så här.


Bilden är tagen i sluett på maj men frissen är typ den samma kanske lite längre, kolla vilken dubbelhaka, denn har nog blivit mindre.

Måste upp datera korten på mig snart.
5 dagar kvar tills jag ska ställa mig på vågen och mäta magen igen.
Förra gången 77,5 kg och 103 cm.

Klantskalle

Fan jag har gått och blitt en klant skalle på äldre dagar.
Va fan tror ni jag gjort idag?
Jo jag halkade i trappan och dunsade rejält ner på ändan. (felix satt och sov i sin bilstol som tur var) Det gjorde så jävla skit ont så jag vet att jag ringde till Fredrik och la mig på hall golvet jag vaknar upp när jag hör att någon lixom vrålar hallo.

Läskigt

Nu har jag så JÄVLA ont i ändan när jag sitter, böjer mig ner eller går i trappan. Har även vart yr och mått lite illa idag.

Blä blä blä

Nu ska jag försöka lägga upp lite blider på mina frissar så ska ni få hjälpa mig

Grattis Gubben

Idag är ingen vanlig dag. Idag är det Lucas födelsedag.

LUCAS 4 ÅR

Stackars liten

Idag har jag varit på sjukhuset med Felix efter en mycket gnällig natt. Det visade sig att Felix har dubbelsidig öron inflamation och lite ont i halsen.

090909

Ja så här ser dagens datum ut.

Idag ska jag  iväg för att noppra mina ögonbryn, det är något jag inte kan själv. I eftermiddag ska jag jobba en stund.

Idag blir åter en kamp med att få Felix att sluta snutta på tutten.
O ja jag vet att det e bra att amma och att alla barn växer olika m.m.

Men denna ammning har bara vart jobbig och nu när han har dippat så på sin viktkurva så får det vara någ med velandet tycker jag.

När jag säger att ammningen har vart jobbig, det hela började ju som sagt med att jag ramlade och bröthandleden 13 timmar innan Felix föddes, jag kunde inte själv lägga honom till bröstet. När Felix var en vecka opererades jag och då när jag vaknade upp ville jag inte amma eftersom 6 veckor lång rehab då jag inte fick lyfte eller något med handen. Alla envisades att amma ska man göra och jag har ammat.

Felix fick bara ett bröst eftersom det var det enda jag själv kunde ge och sedan när han erbjöds det andra på kvällen när Fredrik kom hem och kunde hjälpa mig att lägga till så ville han inte ta det andra. Vilket då har blivit så att jag bara kunnat amma på ett bröst.

Jag har haft tre "lättare" mjölkstockningar och bröstet har svulnat upp ser helt galet ut att ha ett skita stort bröst och ett pyttelitet.

Felix har ammat/snuttat så otroligt mycket hela nätterna så jag knappt fått sova alls, han slog rekord en natt då snutt/ammade han 10 gånger och jag fick på den natten sova 2 timmar. Även natten till idag så har han hållt på ca 5 gånger.

NE SÅ NU HAR JAG FÅTT NOG. Hade jag fått bestämma så hade jag slutat med en gång och inte haft de här problemen nu. För under operationen tog han flaska och även efter det när jag fick hjälp med honom.

O han kan suga på flaskan för det gör han när han dricker vatten men så fort det blir en riktig napp eller en flaska med välling så skriks det i högan sky.


Tänk att en sån här liten kille kan få sina föäldrar helt utmattade en kväll som igår då han skrek i 2timmar.

Ne slut tjötat nu ska jag snart åka i väg. Vi får helt enkelt göra ett nytt försök ikväll. Vilket jag vet går bättre för när jag inte är hemma nöjer han sig med att Fredrik inte kan ge någon tutte.

Snälla hjälp mig

Jag orkar inte längre. Felix har idag varit på sin 6 månaders kontroll och han har knapt gått upp eller växt på längden. Vi diskuterade ammning m.m. Jag har länge försökt sluta amma men han blir helt galen, men nu fick vi bastning och han får inte ammas längre bara för att han snuttar hela nätterna och blir grundmätt och äter knappt på dagen. Vilket gör att han inte går upp i vikt. En ond cirkel med andra ord.

nu vid lägg dax gav Fredrik han gröt vi la han m.m.m.m.m.m. 2 timmar av skrik och panik och tillslut fick han tutten i allafall jag orkade inte längre helt enkelt.

Han tar inte flaska och inte napp - han blir helt galen då.

hjälp vad ska jag göra jag orkar inte snutte tutta honom hela tiden.

Måndag 7/9

Hej alla
idag har jag, lucas och felix vart och storhandlat medans Alma var i skolan. Hela 1600 kr på vad? jag tycker inte vi handlade så överdrivet mycket saker.

Ja ja  veckan som kommer är ganska lungn, i morgon skall Felix på 6 månads kontroll, tänk att han redan blivt 6 månader helt sjukt vad tiden går fort.

Vi försöker och försöker få Felix att ta flaska han har blivit så "anti" flaska. Men jag börjar trappa ner amningen nu så han får bara en gång på kvällen, morgon och ev en gång till mitt på dagen. Igår blev han så hyseriskt arg och skrek i ca 40 min för att han inte ville ha flasken utan vände sig hela tiden mot min "tutte". Det slutade med att han somnade av utmattning, när han vaknade ca 20 minuter senare fick han lite yoghurt.

På lördag ska vi ha folk här på för/efterfest vi ska nämligen på kräftkalas på fotbollsklubben det börjar 18:30 och folk har tidigare år gått hem redan vid 24:00. Vi kommer nog att vara ca 15 personer här innan och det pratas om att vi skall ses redan vid 17. Vi får se hur det blir, vi har i allafall skaffat barnvakt. Det e kul att få komma ut lite grann.

Klockan e 8

Ja nu e kolckan som sagt 8 och denna fredags kväll börjar så sagta ta slut. Idag har jag fixat med tvätten, damsugit och plockat undan lite små saker. Jag har även hunnit med att gå en lång promenad.
Idag har jag vart både nyttig och onyttig, ätit nyttig mat men sedan blev det självklart lite efterrätt glass,grädde maräng och chockladsås.

Vad har då helgen att erbjuda.
I morgon ska först Fredrik jobba från 5 han får skynda sig hem för klockan 9:15 är det min tur att åka till jobbet.

Alma ska både till simskolan och sedan på barnkalas.

På söndag ska jag stå på loppis, Jag har städat i vartenda lilla utrymme och hittat massor av onödiga prylar som vi bara har till ingen nytta så nu ska jag försöka sälja dem.

Annars har vi inte så mycket mer inplanerat.

Ne dags att fixa allt inför morgondagen.

Konstigt

Det är konstigt hur sabbt kroppen reagerar i vanliga fall kanske jag slukar  upp till 1,5 liter cola på två dagar alltså 0,75 om dagen. Cola är som andra personers kaffe för mig. Igår blev det "bara" 0,5 och jag har inte drukit någon cola som morgon kaffe idag vilket känns i min knopp just nu. Men jag har inte ens någon cola hemma så jag ska härda ut idag.

Denna dagen ska jag göra något så tråkigt som att städa och sedan ta det lungt. Imorgon blir det Hundjobb igen, jag har 4 st av fem bokade vilket jag tycker ska bli väldigt roligt.

Ne dags att sluta pladra om inget och börja städningen.

Kräsen

Varför har jag en sån kräsen man?
Eftersom han inte vill äta den mat jag ska göra kommer han hem med pizza och dricka, och självklart äter jag det också och till råga på allt så bakar han och Lucas kladdkaka så självklart äter jag det med.

Det ser fortfarand ut som jag är gravid och magmåttet ska vi inte tala om INTE kul, om 52 dagar åker vi till Teneriffa och då ska jag inte se ut så här.Det som känns lite bättre är att jag har promenerat lite idag och även testat träningen från denna dvd skiva.


Idag Torsdagen den 3/9 väger jag som förut 77,5 kg och har 103 cm runt magen, nu gäller det "nyttigt" om 17 (den 20/9) dagar när det gått en tredjedel av vad det är kvar till vår resa ska jag väga 76 kg och inte ha mer än 100 cm i midjan.

Syndat

Förlåt jag har syndat.
Igår käka jag både på Mc donalds och åt bullar och godis. Hur fan ska jag kunna gå ner om jag fortsätter så här?

Jag behöver någon som står och sparkar på mig för jag har inte den pondusen att låta bli.
fan fan fan.

vad bjuder då denna torsdag på??
vi får se helt enkelt vart vi slutar.

kram på er så länge.

Tisdag

Va ska jag göra denna Tisdag?
Är lte trött och grinig hoppas det snart blir bättre. De stora barnen är på skola respektive dagis så jag och Felix kan gö vad vi vill.
Kanske och promenad i denna underbara natur? Jag behöver ju promenaera mycket och äta bra nu när jag gör ett sista försök för att få bort mamma kilona.

RSS 2.0