Lördag

Ja ha nu har jag fått någon sorts uppdatering på sidan. De va ju trevligt!
Idag så måste jag stor städa mitt hus innan  jag hittar på något annat.

Igår var vi på Liseberg. Alma den tok ungen har blivit lika vild som sin mamma. Hon åkte den stora lisebergsbanan 3 ggr och flomride och kolorado och hon e ju bara 4,5 år och klarar precis längd gränsen. Det ända hon säger - ja det va kult ska vi åka en gång till.

Ja va ska detta sluta.

Strul

I dag funkar inte det att lägga in bilder. Så jag får trilskas med dtta i mon för nu snart börjar mitt favo pogram Greys anatomy.

Ännu en ny dag

Godmorgon på er alla.

Nu är det en ny dag igen, solen skinner och det är varmt och skönt. Om en timma ska jag lämna barnen på dagis och då har jag några timmar för mig själv.

I kväll skall vi ha sommar avslutning i Gunnebo. kul att vädret är så fint.

ha en bra dag så ses vi senare.

klänningar

Jo jag behöver en klänning. Någon som vet var man kan hitta en snygg "billig" sommar klänning?

Dagens bild

image72

Här e jag

Här kommer lite bilder på mig.image67
image68
image69
passar jag bäst i långt el kort hår?

här kommer lite bilder från vårt lilla bröllop i februari
image70
image71

Fuskat

Det här var min middag i dag.image66

Kebab tallrik. Jag känner mig inte specielt nyttig nu. Jag som sagt åt mig själv attminska yterligare 2 -3 cm runt midjan tills italen resan om ca 4 veckor. NE det får bli dubbla situps i kväll.

Fotboll

Nu har vi varit på fotboll.
image64
image65
Lucas leker men pappa vill stenhårt titta på matchen som han själv inte deltar i idag pga min narkos och han skada i benet.
Vi gick när det var 30 min kvar av matchen pga att barnen skulle hem och sova. Det stod 5- 0 till oss.

Operationen

Så idag var det dax för min ögon operation i narkos. Jag har vart så nervös att jag knappt sovit ett dugg. Jag skulle va inne på sjukhuset 07:30 så det blev att lämna barnen på dagis redan 6:15 och sedan beje sig till sjukhuset med buss. Jag har vart både nervös och orolig att jag vart på typ toa miljoner av gånger.

väl inne på sjukhuset fick jag byta kläder till den snygga sjukhus skjortan. Jag fick tre panodil, någon tabblett mot illamående och en annan tablett. Sedan rullades in till operation salen.

Inne i operationssalen skulle de sätta i kanyl i handen, jag säger bara det jag och nålar passar inte ihopp så jag börja grina. När jag skulle få sömnmedlett sa de till mig att det kan sticka lite- Det gjorde så jävla ont så jag skrek.....

ca en timma senare vaknade jag upp och operationen var klar. Skönt att det är över. Just nu känns det som jag är bakfull. så jag ska gå och lägga mig och sova en stund..

Dagens bilder

Här kommer Måndagens bilder.
image62

Jag jobbar på en förskola och fick denna underbara blomma av ett barn som slutar hos oss nu, jag var bara tvungen att ta ett kort och se hur det blev.

image63
Vi var på promenad med alla barnen på förskolan. Vi gick till en lekplats och träffade på den här syper gulliga katten. Den va så himmla gosig och jätte söt.

Operation

I morgon tisdag den 3/6 ska jag in på operation. Eller rättare sagt - jag gjorde en ögon operation förra året imorgon ska jag in och sövas för att ta bort de jävla stygnen som sitter kvar i mitt stakars öga.

Jag hatar allt som heter sjukhus och e så jävla nervös.
Jag mår så fruktansvärt dåligt kring detta!

Ne nu ska jag gå in och duscha med detta undermedel som torkar ut hyn och gör så att håret blir fruktansvärt, men sterilt är det.

Önska mig lycka till och hoppas jag överlever morgondagen.
image61

hejsan

Hejsan svejsan
precis hemkommen från jobbet. Nu traskar jag de 150 metrarna ner till sjön med mina barn.
kram på er hörs senare

Dagens bild

image60

Nyttigt

Här har vi massor av saker som är bra för dig.image56
Drick bar aloe vera som har allt du behöver, innehåller saponiner som rensar dina tarmar på slagg. (det ska vara orginalet lena)
image57
heat lotion är som ett linnement smörj på onda muskler m.m.
image58
Gelly (den gröna) kan man använda till allt. Perfekt nu efter man har solat.
Propolis ( den gula) är kanon till allt som är tort.
image59
En skit bra tvål som man kan använda för att ta bort smink. Den torkar INTE ut din hud.


Någon som är intressead av produkterna eller vill sälga produkter och tjäna lite extra pengar hör av er till mig på post.till.linda@hotmail.com

Galna människor

Jag åkte för att handla lite till middagen för en liten stund sedan, det är 1 mil lite drygt att åka fram och tillbax va ser jag då. Jo ett par som är ute och spriger, galna människor va fan tänker ni med? gå ut och springa när det är ca 30 grader varmt.

underbara sommar

Underbara sommar - jag hoppas att det kommer att vara sådant här skönt väder när man går på semester om ca 3 veckor.

Vi har hunnit med massor idag först badade barnen i krokodilen som vi köpte igår. Alma har vart på ridskolan och precis nu kom vi hem från sjön.

image51
image52
image53
image54image55
Jag älskar det goa vädret och att det är helg så jag kan umgås med min familj.

Min bikini

image50


Eftersom jag är så otroligt dålig på datorer så får jag gö så här. Den här bikini delen köpte jag på stadium och den kostade 99 kr. finns även ett ban som man sätter fast så man får ett halterneck.. Skit va jag e dålig på att stava.

Någon som är duktig på det här med hur en blogg sida ska se ut och hur man gör för att få den snygg, och hur jag fär en bild på mig som jag ser att de flesta har??? Behöver lite tips.

Besök

Igår fick vi även besök av min syster och hennes familj. Jätte kul!
image47
image48
image49
Jag och min syster har två barn var så helt plötsligt har vi fyra barn som e i samma åldrar gissa va mycket bus det blir när vi träffas...

Trädgården

Eftersom vi byggde vårt hus för ca två årsen har vi inte riktigt fått ordning i vår trädgård än. Vi har lagt marksten och fått en gräsmatta. Jag har även planterat ett fåtal blommor i krukor och ställt lite här och var. Eftersom trädgården är så lättsköt , de e ju bara att klippa gräset så e det jag som brukar göra detta men när jag tittar ut vem ser jag inte då jo min kära man strutar runt me gräsklipparen - yes ida slipper jag klippa.
image46

Gårdagens inköp

I går handlade vi en massa saker. Tänk vad man lätt kan spendera lite pengar.
image41
image42
Ett par flippflopp och en bikini över del till mig.
image43
En krokodil som sprutar vatten till barnen.
image44
Ännu en present eftersom Alma ska på barnkalas i veckan. och sist men inte minst,
image45
Vi köpte en dvd till bilen så att barnen kan se på film nu när vi ska bila ner till Italen om 4 veckor.

RSS 2.0