Avslutning

Mina barn hadde avslutning eller sommar fest på dagis i veckan.
Vi hadde jätte trevlig och barnen sjöng och lekte lekar.
image39image40

27 år

Jag är 27 år och börjar få ålders kris. Jag har inhandlat mig en anti - wrinkel creme. Cremen smörjer eller baddar jag flitigt in under mina ögon i förhoppning att slippa rynkor.

Man vill alltid va i 20 års åldern, innan barnen kom för då hade man en platt mage och va lite smalare.
Nu när jag e 27 och två underbara barn rikare är man oxå 10 kilo tyngre och ca 10- 12 cm större kring midjan.

Men va hjälper detta det e väl bara att acceptera att man ser ut som man gör och gilla läget.

Godmorgon

Godmorgon och välkomna till en ny underbar dag. I morrse när jag slog upp mina ögon och tittade på termometern shit idag kommer det bli varmt jo till sak klockan ca 8 va det 17,5 grader i skuggan. nu när klockan är snart 10 har vi 20,5 grader i skuggan.

Vi passade på att äta frukost ute idag
image37image38

Din hud

Detta är till dig Lena!. När jag var på min hälsoanalys för ett antal veckor sedan pratade hon jätte mycket om varför min hud alltid såg ut som din gör nu. Det har med insulinet,hormonerna och dess produktion att göra. Äter du fel som sött, snabba kolhydarater som vitt mjöl vitt pasta m.m. Så går dessa på överproduktion. Sluta ät slarvigt(ta bort en del sötsaker) och börja om du inte redan gör det DRICK ALOE VERA FRÅN FOREVER. Aloe veran rensar ut skiten vilket kan ge dig semre hud någar dagar men sedan får du en hud som e stålande vacker och den smörjer din hud på insidan.

Är det någon annan som är intressead av Aloe Vera så hör av er!

Känner mig sjuk!

Jag känner mig krasslig, det känns som jag vilken stund som helst ska få feber och bli snorig. Känner mig inta alls i form. Hoppas jag kan gå och lägga mig tidigt med barnen i kväll.

Fotbolls match

Idag denna tisdag ska min kära man iväg och spela fotboll, inget ont med de men den jävla matchen börjar kl 20:45. Hallo vem lägger en match så sent. han lär ju inte va hemma förren typ halvtolv och så ska han gå upp typ 4.
jaja han får skylla sig själv.

läsare

Vem läser min blogg? Jag som typ inte har nått samanhängande i min blogg och inte ens skriver varje dag har ändå ett par läsare. Kul att ni ändå häller er kvar.

Studiedagar

Torsdag och Fredag denna vecka var vi på studiedagar vi fick åka till Fredrikshamn. Vi har haft jätte rolig med pjams party på den bort glömdas rum!.image34image35image36

Tack alla underbara arbetskamrater för två härliga dagar.

kalas

Förra helgen var Alma på Barnkalas.image31image32image33

Barnen hadde jätte roligt och Alma somnade när hon kom hem.
Tack för senast!

Tid

Jag önskar att jag har mer tid. Varför har inte dygnet mer timmar? Jag hinner ju inte med allt jag ska göra.
Barnen ska rida spela fotboll, gå på simskola, jag ska jobba på ter olika jobb och om inte detta räcker ska jag sitta i barnens brukaråd på förskolan och så någonstans ska jag klämma in lite tid för att umgås med familj och vänner.

Vill helt enkelt ha ett par timmar till för att kunna ta hand om mig själv....

Sena barn

Jag jobbar på en förskola och vi stänger kl 17:30. Då finns det dom föräldrar som aldrig kommer i tid och har de flesta olika tänkbara ursäkter till varför dom e sena. Alla kan vi va sena någon gång, men vissa kommer försent var och varannan dag då e det lite tröttsamt.

Idag hände det igen - en förälder ringer ca 17:25 och säger - jag sitter fast i trafiken jag blir lite sen. Jo tack jag fattar att du e sen för om 5 min ska jag igentligen låsa dörrarna o gå hem. gissa när dom kommer jo 17:55.

skaffa en klocka och åk i god tid

Ångest

image30 
Såg just ett av avsniten av "Du är vad du äter" och jag får banne mig ångest över hur fel jag äter. Dét är ett under att jag inte väger mer än mina 66 -67 kg.
Ne jag vill fortfarande gå ner si så där 3- 4 kg då kanske jag kan känna mig nöjd. Så nu får la jag köra på du e vad du äter metoden.....

hemma igen

Nu e man hemma efter en vecka på rhodos som gått alldeles för fort, och i morgon ska man tillbax och jobba igen fy fan va tråkigt.
Min Alma sa när vi landat med planet på landvetter att hon kommer att sakna Rhodos och jag håller med. Rho´dos och Hilton resort vilket skönt ställe dit kommer jag garanterat att åka igen.
Jag lägger ut lite bilder vid ett senare tillfälle.
nu ska jag försöka komma i säng.
Bara 7 veckor kvar till semester nästa gång

ca 7000 steg

Jag har precis gått på en härlig promenad, ca 7000 steg det allra bästa är ju den underbara naturen.

                                        


image28image29

Tänk va sköt att ha sån här natur bara några få meter utanför sin dörr.

Ny inköpt

I går var jag och handlade skor till min dotter. Hon bara älskar pippi så pippi skor/tofflor fick det bli för hela slanten.
Nu kommer hon va snyggast om fötterna i  hela grekland.

image23

RSS 2.0