Ny resa???

Igår ringde ett par kompisar till oss och frågade om vi ville följa med ut och resa. Klart vi vill. Nu letar vi "billiga" resor i Januari.

Lite komiskt e det för det lutar lite åt Teneriffa igen, dom har riktigt bra priser i Januari, fast då andra sidan ön mot va vi va för 1 månad sedan. Vi får se vad det kan tänkas bli.

Om jag nu ska ut och resa igen kan jag inte se ut som jag gjorde förra gången, dom bilderna e ju hemska. Måste starta omgående med en ny diet och så fort stygnen är tagna måste jag sätta igång och rå träna. Det är isåfall 5 veckor kvar tills vi ska resa, undra hur många kilon jag kan gå ner.

Idag 30/11 väger jag 75,2 kg

Jag kommer lägga ut min vikt igen 14/12, 28/12 och dagen innan vi åker 9/1.
Jag  ska göra allt för att hinna gå ner iallafall 2,5 kg allt över det e ett stort plus, med rätt mat och mer motion ska det inte vara några problem, det som kommer bli problem är att hålla sig ifrån godiset.

Ne dax att vara sund, eftersom jag inte kan träna just nu pga handen som fortfarande har stygnen kvar skall jag ta mig en promenad i det regniga vädret.


DET FINNS INGET DÅLIGT VÄDER BARA DÅLIGA KLÄDER.

En trevlig middag

Igår hade vi en trevlig middag med Lena, Andreas och deras lilla Isabelle.
Vi åt Raklett.


Denna fina present fick jag bara för jag opererat mig, inte behövde ni köpa något. Det e ju jag som igenttligen ska ge dig en present.
Tack - jag längtar till jag själv kan krypa ner i badet o njuta.

ne nu e det dax att krypa till kojs. Imorgon är det första advent o då ska vi plocka fram ljusstakar m.m.

Snart väntar

Snart väntar en god middag med goda vänners sällskap.
Kul att få träffa lite folk, när man vart ganska bunden hemma denna vecka.

Har inte direkt ont i handen idag bara en konstig känsla, lixom pirande, stickande och kliande känsla. Det är väl så här det känns när det ska läkas ihop där farbror dr har skurit.

ne dax att förbereda middagen.

så länge

Det e väldigt länge sedan jag skrev, men tyvärr får ni bänta ett tagtill då jag opererat min höger hand igen, det går så trögt att bara skriva med en.

Jag står knapt på mina ben

Fan jag hatar att vara sjuk jag står knapt upp på mina ben.
Det hela började ca 01:00 natten till Fredag då jag vaknar av en mycket konstig känsla, jag går upp känner mig fruktansvärt yr i huvedet. hinner vara uppe ca 15 minuter innan jag behöver gå på toa, och då bara det rinner ur mig, jaja efter att ha tillbringar ca 20min på toa, går jag ner och lägger mig i soffan, somnar till vaknar måste gå på dass igen. Nu både skiter och spyr jag. Så här har det höll det på en gång i halvtimmen ända tills klockn 11:00 på fredagen, sedan har jag haft ont i kroppen haft lite feber m.m. Jag har fått mig en rejäl utrensning.

Idag känner jag mig mycket bättre men fortfarande lite yr och ont i huvudet. Ingen annan i familjen har blivit sjuka.

Idag när Fredrik var med Alma på ridskolan berättade några andra föräldrar om att det går svininflensa på deras skola i hindås, en familj hade till och med haft det men klarat sig skonsamt. Detta börjar värkligen ta fart nu det kommer närmare och närmare kanske e det tur att man vaccinerat ungarna i allafall.

Nu ska jag ta och lägga mig igen, har lixom vänt på dygnet nu när jag inte mått så bra sover lite närsom.

Det var en gång en björn, ett lejon och en gris.
Björnen sa om jag morrar skakar alla av rädsla.
Lejonet sa om jag morrar så flyr alla.
Då sa grisen det var la inget, för om jag nyser så springer hela världen och vaccinerar sig.

Då så

Då har de älsta barnen fått sina sprutor mot svininflänsan. Ett litet aj kom men inte mer.
Alma tog sin spruta för 1,5 timma sedan och hon är lite öm där sticket är men inget mer än så länge.
Lucas tog sin för 4,5 timme sedan och han märker inte av någonting.

Nu väntar vi på vår tur och kanske till och med Felix som är den jag är mäst orolig för pga att han alltid e den som blir sjuk av oss.

Ne nu skall jag strax åka iväg och jobba, skall ha med en som skall vikariera för mig när jag e borta för operation.

Åt rätt håll

Idag har jag vart på Bvc med Felix och nu går det nog åt rätt håll. Han har gått upp 400gr sedan förra månaden. Nu skall han bara gå upp lika mycket till tills nästa gång vi väger honom för då har han skapat sin egen kurva vilken e bra.


Imorgon har jag en hel del saker inplanerade.
1 Felix skall ta kort hos fotografen
2 Alma och Lucas skall få vaccinet mot svin inflänsan (det ryktas att det finns i vår lilla by)
3 jobba har hela 6 st hundar som kommer

Vatten gympa

Eftersom Jag fortfarand har massa gravid kilon kvar på min kropp som jag måste få bort behöver jag träna men eftersom min hand e så kass som den är så kan jag ju inte träna så mycket jag skulle vilja göra. Men en sak som jag kan träna är just Vatten gympa, kanske inte den effektivaste träningen, men men skönt är det i allafall.

Idag har jag tränat det och skall göra det i morgon oxå. Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig fick "bara" 4 timmars sömn natten tills idag då jag inte kunde lägga mig pga av yrsel.

Natti Natt mina vänner

Vilken helg

Ja vilken helg jag har haft.

I Fredags åkte jag in till stan för att träffa min barndoms kompis Lena, vi käkade middag och hade riktigt trevligt. Skönt att träffas utan barn och kunna sitta och prata i lungn och ro. Jag tog bussen hem redan vid 22:00 eftersom jag jobbade lördagen.

Lördagen bestod som sagt av jobb klockan 8:15 åkte jag hemmifrån. Första kunden kom klockan 9, vilket som var en katt. Lite specielt är det att simma katter, denna katt var kraftigt överviktig hela 9 kg. Katter e inte så försjusta i vatten direkt så en liten reva och helt pisse blöt var jag efter den simmningen. Kom inte hem förren klockan 16:30.
Eftersom Fredrik fyllde år i torsdags så skaffade vi barnvakt och  åkte vi in till stan för att käka ännu en middag(lyx för min del att få middag på stan två dar i rad) Vi skulle igentligen gått på bio men de ända vi ville se var slut. Så vi valde att åka hem vi lånade två filmer och satt och myste hemma i soffan i stället.

Idag söndag har vi inte gjort så jätte mycket. Vid 12:00 lämnade vi Lucas på ett barnkalas och sedan åkte vi snabbt ner till stan för att köpa en ny  bilstol till Felix.
Mesta dels har jag varit hemma och fixat och donat lekt med barnen, städat lite, tvättat sånt där vardagligt som man bara måste göra.

Malin barnens faster har varit här idag.

Drägel Felix drar sin faster i håret.

Ne dax att fortsätta jobba, ska kanske vara med i en artikel om hundsimmet, det krävs mycket - ni vet ju hur jäkla kass jag e på att skriva(alla mina stavfel m.m.)

Hej på er.

Störande

Va störande. Malin har skaffat sig en blogg så jag  lägger upp den som länk. Men självklart så funkar det inte och självklart kan jag inte fixa det. skit oxå. jaja jag får testa lite senare.

Va rolig

Va rolig min blogg måste vara NOT NOT. Alla ni 17 som varit inne på min sida (varje dag) den senaste vecka, vilken läsning ni får.

Jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om. HAR NI några förslag på vad ni vill att jag ska blogga om, kan ni ju alltid slänga i väg en liten kommentar, så kanske jag får en liten ide.

Till något helt annat- sa jag att jag gick ner ca 4kg innan vår resa till Teneriffa? har jag berättat att jag gick upp 3,5 kg när vi var där? Inte bra att resa på ett allinclusiv när man vill gå ner mer.

Jag har i allafall tagit tag i detta och köpt mig ett träningskort (10gr) till att börja med. Eftersom min hand e så kass så kan jag ju inte träna så mycket men jag har nu kört två vattengympa pass, de var ju trots allt de min sjukgymnast ville att jag skulle börja på, så lite duktig e jag allt. Tänkte oxå jag ska testa på step, och kanske även fjäska med dig MALIN om jag kan få prova affron.

Nu återstår det bara att komma in i den vanliga lunken och inte käka godmat i massor och att undvika godis varje dag så kanske jag kan få bort mina gravid kilon lagom till jul och nyårs kläningen.

FÖRESTEN mitt tandläkar besök igår gick ju ganska bra mina tänder ser ok ut just nu men efter de tog bilder såg de att jag har tre visdoms tänder, två har redan börjat spricka ut,Nu kommer det stora MEN - den tredje kommer inte få plats om och när den kommer måste den dras, den ena av de som finns är så skör att jag kommer få hål i den ganska snart och när jag får det är det ingen ide att laga den så då vill dom dra den också. JÄVLA visdomständer, kan ni inte bara försvinna av er själva. HATAR ATT GÅ TILL TANDLÄKAREN.

om 17 dagar är det dags för nästa jobbiga sak OPERATION av min hand igen.


Jaja nu har ni fått en massa mer strunt att läsa.

Ut på stan

Idag ska jag gå ut på stan med en kompis, vi ska käka lite god mat och kanske ta en cider eller två.
Det ska bli väldigt trevligt.

Det får bara inte bli försent eftersom min första kund kommer redan klockan 9 i morgon.

En ny sida

En ny internet sida har öppnat.

Den hittar ni Här

Titta in vet ja

F gånger 2

Först Fet för idag är:
Fredriks födelsedag.


 Grattis älskling.

Ett annat F är fy för att jag ska till tandläkaren idag. Jag värkligen hatar att gå dit men idag är det ett måste, jag har inte vart där sedan jag blev gravid alltså 1,5 år sedan sist. FY FY FY FY.

Semester

Vår underbara sköna semester på Teneriffa. Vi åkte tillsammans med min Pappa,Agneta,Henke och Micke.En liten del av hotellet.

En annan del av hotellet. Pool och pool bar.

Utsikt från vårt hotell.

Jag och min underbara familj.

Alma och Lucas är på hotellets mini klubb och gör pumpor till hotellets hallowen middag.
 Felix och morfar.
 


Sista middagen på hotellet. Henke fotar....

Pappa, Agneta och jag.
Snacka om att vi har ångest för att behöva åka hem.

Kan ni gissa vem vi traffar på flyget hem?! Micke de (hur han nu stavar) Trummisen i Motorhedd(stavning ???)
Han var ju med i kändis jungeln senast. En trevlig kille.

Hemma igen

Jag har kommit hem från en underbar semester på Tenneriffa.
Vi har haft ca 29 grader varmt hela veckan och fint väder. Vi har bott på ett skit fint hotel med allinclusiv(hur det nu stavas) och jag har säker gått upp de 2 kg jag gick ner innan resan för ätit har vi gjort i massor.

Jag måste säga att jag hadde lite ångest i lördags kväll för jag ville värkligen inte åka hem.

Jag kommer med mer info och bilder snart.

RSS 2.0