snart dax

För Alma och mig att dra till skridskoskolan.


Sedan skall det storhandlas och resten av dagen blir det plugg och litelördags mys.

Ha en trevlig dag.

Zumba ajaj


Måste bara berätta för er om min torsdag.
Dagen började med att Felix lyckades rammla och riva med sig hela högtalaren i golvet(värken han eller högtalaren fick skador:-)

När vi sedan lyckades ta oss ut och stuvat in tre barn, tre väskor en gympa påse och skrapat bilen för att sedan åka dör bilen precis när jag backat ut från min parkering. jaha bara försöka starta den och med ett antal skutt få in den på parkeringen igen, springa in hämta nyckeln till bil nr 2, börja skrapa som en dåre igen flytta över tre barn och alla väsker till en ny bil.

När jag sedan sprungit in och lämnat nyckeln till bilen som inte funkat var det äntligen dax att åka. Precis när jag sätter in högerben i bilen så slinter jag med vänsterbenet och rammlar som ........ rakt på ryggen och nacken och blir liggande, kan knappt andas och hjärtat slår som fan. Hör Alma skrika i bilen  mamma mamma......
Reser mig eller rättare sagt kravlar upp. Fan va ont jag har, lyckas ta mig upp och in i bilen med mycket aj oj stön... Får sex små frågande ögon på mig. - oj säger jag jag halkade men det gick bra. Men jag har så ont att jag knapt kan sitta rakt upp.

Jag lyckas köra alla barn till skola respektive dagis, funderar en stund på att stanna hema för jag har så jävla piss ont. Men eftersom vi är lite personal bestämmer jag mig att åka till jobbet. Knaprar panodil och alvedon hela dagen.

sedan flyter dagen hyfsat bra, har bara redigt ont i rygg och nacke - jag som bokat in ett Zumba pass. bara att avboka via mailen. Ne funkade inte så jag bestämde mig för att gå på passet ändå. Kanske kan jag få mjukat upp kroppen?!

Zumba var ett mycket roligt och bra danspass som krävde mycket kondition och koordination.

Men aj fan va ont jag hade på kvällen när jag la mig i sängen. Låg jag på rygg kunde jag inte andas och la jag mig på sidan fick jag ont i nacken.

Idag har jag också väldigt ont i ryggen och nacken speciellt när jag vänder mig åt vänster. Har även idag knapprat värktabletter.

Ne dax att ha fredags mys med familjen.


Hoppas värken går över för imorgon skall jag vara "fröken" på skridskoskolan.

Sjuk

Idag när jag satt och åt lunch med kidsen på mitt jobb ringde min teelefon. Det var Almas lärare som sa att Alma var sjuk. Japp bara att dra sig hem då.

Nu ligger hon i soffan här hemma och sover.
Hon hade jätte ont i huvudet och i ena örat, blir det inte bättre blir det akuten i kväll.

Brottas

Brottas det är vad jag gör just nu. Jag brottas med tiden för att få den att räcka till. Hur gör man.
Har tusen saker jag måste göra.

Just precis nu så skickade jag i väg en uppsatts till skolan, och nu är det dax att börja med den andra eller rättre sagt nr 5 i ordningen. Sedan är det 3 pärmar som skall göras m.m.
annars brottas jag med en massa övertid på jobbet och att kunna vara med Alma på sin "nya idrott" skridskoskola.
Hon fölljer värkligen mina fotspår - jag åkte konståkning under ett anta år när jag var lite. Hon har bara åkt 6 gånger men än så länge är det såååäåååå roligt.


Idag fick vi i allafall bokat vår resa till Barcelona:-) Vi skall åka 4/3 - 7/3 utan barnen, det blir konstigt att vara utan dem så länge, det har vi bara var över en natt förut.

Ne nu är det värkligen dax för mig att gå till sängs, behöver all sömn i världen nu när jag känner min så slut i kroppen av allt slit på jobbet och med skolan.

Go natt mina läsare

så rörd

Idag när jag kom hem så låg det ett mycket fint kuvert på bordet adresserat till mig och jag kan säga att jag redan så handstilen såg vem det kom ifrån.

Jag öppnade kuveret och blev helt paff, jag blev så rörd över innehållet att jag nästan börja grina. Det är sant.


Ett kort och ett fint smycke med barnens namn på från Lena, flickorna och Andreas.

Tack så väldans mycket
Du e inte klok ni har ju redan firat oss.....

Tack tack tack...

Är du nervös mamma

Idag passade jag på att gå 45min  tidigare från jobbet, vi hade knapt några barn kvar.

Jag hade lovat Alma att om jag skulle komma ifrån lite tidigare så skulle vi åka skridskor.
och så blev fallet. vi åkte ner till åby bandy bana och jag vart lite nervös över hur det skulle gå.

Jag åkte konståkning som liten ett antal år och var hyfstat duktig men jag tror inte jag stått på ett par skridskor de närmsta 8 åren. Och max 5 gånger de senaste 13åren och men min trasiga hand -vad händer om jag trillar ??????

Jag tror att Alma märkte att jag vart lite nervös som sagt för hon fällde just den komentaren precis innan vi skulle gå ut från omklädningsrummet. Är du nervös mamma?
 
Men av någon konstig anledning så gick fötterna av bara den på isen, självklart har jag inte samma balans och ork och är inte lika duktig som för de där 15-17 årsedan när jag åkte på riktigt, men jag kunde åka framåt, bakåt och snurra m.m. :-)

Det var faktiskt en riktig rolig eftermiddag tillsammans med Alma

Ha det 

IDAG är det ingen vanlig dag

För det är min 30års dag........


Men jag känner mig inte äldre än vad jag gjorde förra veckan el månaden:-)

När jag kom hem stod det en jätte fin bukett med rosor från Fredrik och barnen.
Tack.

Dagen har flytit på som vanlig med jobb, lite mer telefon samtal och sms bara. när jag kom hem lagade vi tacos till barnens förtjusning som vi åt tillsammans med barnens farmor och farfar. Till eftrrätt blev det tårta.

En mycket bra dag.

Nu skall jag passa på att komma i säng tidigt för jag skall upp tidigt eftersom det är jag som skall öppna, och ev skall jag och Alma ta och åka lite skridskor i morgon efter jobbet.

Alma har nämligen fått för sig att bli kontåkerska precis som jag när jag var liten.
Idag fick hon också ta fram min gamla konståknings klänning sedan jag åkte "bara " 4 nr förstor men den var så fin tyckte hon. Jaja vi får se vart hon hamnar till slut.

1 dag

Jaha nu är det bara 1 dag kvar.

Imorgon är det en stor dag.......

Grattis

Grattis Lena och Andreas till lill tjejen. Nu är ni två barns föräldrar:-)

skolan nu igen

Japp då vart det skol helg igen.

Ganska nyss hem kommen och fått lite mat imagen så hade jag för en gångs skull väldans lust att plugga, vilket jag måste eftersom jag ligger efter då det vart för mycket på jobbet de senaste. Tänkte jag skulle skanna in en massa bilder till en av mina pärmar för att sedan skriva ut. Men tydligen har min skrivare/kopiator/skanner fått andra ider och vägrar göra som jag vill.
och som från igenstans så vill jag kommmmmmmma väldigt långt i från de nödvändiga studierna.

Ne nu ska jag gå och tycka väldigt synd om mig, långt i från alla mina böcker:-) och har jag tur kanske det blir gjort av sig själv.....

Ha de

5

5 dagar kvar nu........

Nu blir ni nyfikna va???????
Vad är det som det bara är 5 dagar kvar till ??!!!

Bara

Bara en vecka kvar nu.......

Kanske

Det är kanske dax att skriva en liten trudilut här inne idag. Dagarna bara springer iväg utan att man hinner blinka.

Igår hann jag med att gå på ett vattengympa pass,
 Jag och alla tanter som Fredrik säger. Ja jag är nog minst 12 år yngre än den näst yngsta men det är så otroligt skönt att hoppa runt i vattnet och det avlastar min hand mycket bra, och jag fick rek av läkaren att gå på vattengympa SÅ DET SÅ.........

Annars så blir det otroligt mycket plugg just nu, och mer måste det bli de närmsta dagarna. I helgen som kommer är det till och med skolhelgen.
Det vill säga att på Lördagen är jag på skolan mellan 12-18 och söndagen mellan 9-17.

Ne nu ska jag äte färdigt min icke upp ätna efterrätt och sedan blir det mer uppsatts skrivning.

Ha det.

Helg

Gu va skönt med helg. Idag väntas två hyr filmer.
Imorgon skall Jag, Fredrik, Alma och Lucas till disney on ice.

Felix får vara hemma hos farmor och farfar vi vet nämligen att han har alldeles för många myror i brallan för att uppskatta att följa med.

Jag skall oxå försöka att börja med en av uppsattserna jag snart skall lämna in.

Idag har för övrigt varit en fixar/städar dag
# 3 tvätt maskiner
# Dammsugning
# Plockat bort all Jul
# städat ur en hel garderob
# Bytt alla gardiner
# vikt in en massa tvätt

Och en massa andra saker samtidigt som jag sprungit efter felix som hela tiden drar ner alla andra saker, Han lyckades så bra när han klättrade upp i skåpet att han pajade ett champnge glas. Som tur var skar han sig inte.

Ne nu är det snart dax att få Felix i säng och lite senare även Lucas och Alma


Ha de

snö

Herre göses vad snö det är här nu.

Igår åkte vi hem till våra nya vänner som vi träffade på vår Gran Cararia resa i oktober, vi hade blivit bjudna på middag och vi skulle sova över hemma hoss dom. Men eftersom det snöade i stortsätt hela dagen och dom hade en väldigt brant backe som svängde lite,  fick vi först inte upp bilen, vi gjorde 4 försök men det var stpp. vi fick lasta ut allt bagage och så fick jag och barnen gå upp till deras hus. Fredrik gjorde två yttligare försök och till sist lyckades han.

Oj oj oj vilket fint hus dom hade.
Vi fick mycket god mat/som vi typ aldrig ätit, någon slags älg stek som faktiskt var mycket god trots att man rynkade lite på näsan när dom sa att vi skulle få älg. Jag har ätit älg när jag var liten men en mycket dåligt lagad älg..

Baren lekte jätte fint tillsammans och sedan testa jag och spelade wii fiit, vilket var skoj. Ne invägningen och testerna man gör ibörjan var mindre bra eller helt kassa då Felix störde och resultatet blev typ 80kg och 47 bast.

Vi kom i säng vid 0:30 och gick upp ganska tidigt. Fick en god frukost mer wii spel och sedan fick vi alla hjälpas åt att skotta fram bilen efter går dagens snö.
Jag har tagit en massa kort men jag har problem med att få in korten på datorn så dom kommer.

Ännu mer snö har kommit idag och jag har tur som har tagit ledigt imorgon så jag slipper ut och köra.

Intensivt

Det har varit ett par intensiva dagar på det nya året. Började jobba idag igen efter ett litet Jullov på ca 2 veckor.

Har hunnit med att ha pappa här på middag tråkigt att Agneta inte kunde vara med.
Jag har också hunnit med att plugga en del men det återstår en härans massa saker med skolan - det är bara att kämpa vidare.

Ne jag måste faktiskt röja vidare här hemma
vi höres

Hoppas ni

Hoppas ni alla haft en super bra Nyårs afton och en bra start på det nya året.

Jag kommer med uppdateringar påvår nyår imorgon.

Nyårs LÖFTE ???!  - Nja.......

RSS 2.0