Inte min dag idag

Måste bara säga att det inte är min dag idag!

Dagarna som gått i lite bilder + text

Felix äter pasta och köttfärsås.


Första riktiga besöket hoss frissan i Torsdags.


Alma på ridskolan i fredags. Hon red vanlig lektion på tisdagen och red igen en missad lektion på torsdagen och prov red på Fredagen för att hon kanske kan byta grupp. ojojoj häst häst och ännu mer häst.


Som jag berättat om i tidigare inlägg så har jag haft problem med mitt öga. Så här snyggt var det igår....
Så det var bara att beställa tid på vårdcenteralen (100kr) Ne där konstatera hon bara att det inte var någon ögoninflamation och gav mig en remiss till ögon på borås sjukhus, så det vara bara att åka dit(300kr)

Vänta vänta bli nervös Jag hata ju allt med sjukhus, har opererat höger öga och då fick dom söva mig för att ta ut stygnen, blä.
Där konstatera man att det inte handlade om ögoninflamation igen hurra det visste jag inte. De hitta inget skit i ögat heller, det vet med andra ord inte va det är. Jag fick ögon droppar med att ögat va så torrt (276kr)

Så jag har betalt 676kr utan jag vet vad det är kul. Om inte skiten gått över om 10dagar ska jag dit igen.Alma har gått och blivit data nörd. Hon har lärt sig gå in på bollibompa, titta på melodifestivalen, spela bollibompa spel m.m.
Tack för det Peder. Nu får vi inte henne därifrån, kan sitta i timmar.....inte så bra.


Felix har även lärt sig att klätra upp på pallen i badrummet så han kan "tvätta" sina händer.
Han är mer blöt en torr när man tar honom därifrån.

Ne nu skall jag passa på att gå en promenad när alla barn är på skolan och dagis.

Kan man radera helgen som vart???

Allt börjar på fredags eftermiddag med att det pirrar i ögonen, bäst att åka förbi apoteket o köpa lite ögonsalva m.m.

I lördags vaknar jag och kan inte se då har mitt "friska" alltså de ögat jag inte opererat svullnat så mycket att jag inte kan se konstigt blir det när man bara kan se på långt avstång med det opererade ögat.
Så det var bara att ringa sina kunder och avboka hundsimmet.
Så hela lördags eftermiddagen låg jag typ och sov.

På kvällen fick vi besök av Fredriks kusin och hans familj vilket var trevligt och ögat känndes mycket bättre. Fast efter en natts sömn så kunde jag inte se igen.
Så Idag har jag tillbringat halva dagen sovandes och halva dagen med att använda en ögondusch vilket känns mycket bra NU ser och känns ögat helt ok ut hoppas det förblir så efter nattens sömn. .

Nu på eftermiddagen har till och med Felix fått feber så det blir inget dagis för hans del imorgon.

IDAG FYLLER FARFAR ÅR
ett STORT GRATTIS

En härlig dag

Solen lyser och vi har ca  5-6 grader vart ute.
Alla barn är på skolan och dagis och idag skall jag värkligen försöka ta det lung och njuta av stilheten här hemma. Jag ska försöka att INTE göra allt som måste göras,jag kommer inte att må bättre om jag bara ska stressa runt och göra allt halvdant.

I eftermiddag ska Alma och Felix klippa sig. Det är första gången han skall gå till en riktig frisör, annars e det jag som klippt honom typ 3 gånger + att Fredrik arbetskompis(viserligen utb frisör) klippt honom hemma.

Efter klippningen ska Alma upp till ridskolan för att ta igen en missad lektion. Och efter det måste vi handla lite mat.

Jaja ni hör ju vi har en hel del att göra trots att jag skall försöka ta det lungt.


Nu skall jag faktiskt försöka komma ut på en härlig promenad så får jag se vad jag hittar på sedan.

Semester

Idag har vi också lämnat in barnens semesterlapp.
Dagis har stängt 4 veckor(27 - 30) men jag har som önskemål att vara ledig veckan innan stängning och två veckor efter.

Våra semester planer hittills är att vi hyrt en stuga i varberg i början av semestern i slutet av semestern har vi funderingar på att åka till Tyskland. Annars har vi inga direkta planer.

Någon gång nu under våren sommaren ska vi också försöka klämma in en resa till Barcelona för att hälsa på Malin.

I vinter ska vi åka till Gran Canaria.

Kanske dax att börja spara lite pengar.

Ganska ok

I morse när vi vaknade så vart det grått och trist igen, barnen fick som vanligt för sig att de skulle grina om vem som skulle gå först i trappan.

Eftersom det är onsdag så är det Lucas simskole dag och Felix har fortfarande "inskolning" med idag är det sovdag för honom så han är fortfarande där, så jag och Lucas har vart själva idag. Jag måste erkänna att det e skönt att bara kunna ängna all min tid på 1 barn ibland.

Så efter att vi lämnat Alma på skolan och Felix på dagis åkte vi ner till Landvetter för att lämna in ett paket med kläder jag sålt på Tradera, vi lämnade även in den mjölkfriagröten som var mögel i.
Eftersom vi fortfarande var tidiga så svängde vi in på ICA MAXI i Göteborg och köpte några hallo kitty T-shirts till Alma en polisbil till Lucas och 2 pyjamasar till Felix.

Sedan till simskolan där får jag lite små panik på Lucas som inte vill göra som simskole fröknarna säger han vill inte vara med o sjunga och leka han vill simma..... Jag pratade med henne efter och hon sa att Lucas e duktig och att hon rekomenderar att han hoppar över en grupp så att "leken" försvinner så han får simma mer.

Om ca 1 timma skall vi ner till skolan och dagis o hämta. sedan är det dax för mig att åka till jobbet igen. Dagarna bara flyger förbi sakerna på  ATT GÖRA LISTAN är snart uppe i över 100 punkter och nästa torsdag gör jag min första "riktiga" jobb dag.
Riktiga och riktiga Hundjobbet är också ett riktigt jobb men jag ser det mer som kul på torsdag nästa vecka börjar jag jobba på mitt gammla jobb i barnomsorgen.

Hur ska jag hinna få gjort allt jag vill och behöver göra?

Ne det är bara att sluta att fundera och bara göra det som skall göras eller hur?!

Oj oj oj

Sicken dag. Jag har vart rena bitchen, Jag har vart gnällig som fan och blivit riktigt arg en gång. Inte alls en bra eftermiddag.

Och här sitter jag nu med en filt kring axlarna med riktig huvudvärk, och igentligen borde jag redan vara i säng. Men som sagt när barnen har somnat runt 19:30 och Fredrik lägger sig runt 21:00(ja han lägger sig så tidigt för han går upp 3:45 varje morgon)
så e det min tid, min tid att blogga, läsa/svara på mail, jobba fram mitt massage kompendie, bokföra i mitt företag och Fredriks. Jag har en del att göra varje kväll innan jag stupar i säng.

Idag har jag för övrigt varit med Alma på ridskolan och jag måste faktiskt berömma och skryta lite om min dotter, hon är trots allt bara 6 år och 5månader och red idag på en c ponny.(140-150cm hög) De har samma häst 3 gånger och idag var det 3dje gången de andra två gångerna har gått jättebra trots att hon var lite skeptisk när hon fick han första gången.

När vi står där i spiltan säger hon att han inte var så svår att rida trots att hon inte ville ha honom till en början.
Idag fick hon en helt annan uppfattning vill jag lova er. Det tog inte lång stund innan han och en annan häst började skivas(den andra hästen har inte vart med de andra gångerna) o det var inte lite skiv, det blev galopp, skuttande hit och dit m.m. Jag som inte brukar vara rädd blev faktiskt skraj.

Min lilla lätta tjej satt som fast klistrad i den sadeln, hon var så duktig, fast sista rycket hästen gjorde såg jag att det kom några tårar rullande ner på hennes kind, mammas lilla älskling. Ridläraren får all kredit för att hon e så duktig, hon tog tag i situationen och hjälpte Alma så när hon ridit färdigt lektionen var hon stolt som en tupp att hon klarat av den busiga och bråkiga hästen utan att ramla av.

Ne dax att fortsätta med Mitt
så höres vi av

Tråk Tisdag

Idag är det en riktigt tråkig tisdag regnet bara öser ner. Om man nu sa se det positiva i att det regnar är att snön försvinner:-)

Kanske kan man snart få se.


Barnen har kommit på någon fix idé att de ska bråkas varje dag om vem som ska gå först/sist ner för trappan varje dag. Man kan faktiskt bli trött för mindre.


Nu är alla tre på skolan och dagis. Felix inskolning går skit bra han tycker det e jätte roligt på dagis. Han skinner upp som en sol när han kommer dit. Han bryr sig inte heller om att jag säger Hejdå och går.

Idag skall jag hämta honom vid 12 då det ätit lunch, imorgon skall han sova där för första gången( inte riktigt första gången han har powernappat i en vagn på gården igår)

Det är både för och nackdelar med att skola in barnen när de är så här små. Både Lucas och nu Felix var/är runt året när de skolades in, jag måste säga att det vart mycket lättare med dom. Alma hadde vart hemma med mig så länge och hunnit "vänja sig med att det var hon och jag, det tog mycket längre tid att skola in henne det var mycket gråt och extra tid innan hon accepterade att bli lämnad på dagis.

Ne nu skall jag fortsätta att jobba med att framställa ett massage kompendie till min hundmassagekurs.

ha en skön tisdag så kanske vi höres i kväll

Ett fel som skapat mycket ont

För ett par dagar sedan gick semper ut med att de upptäckt mögel rester i mjölkfria vällingar och grötar. De åter kallar vissa produkter med specefika bäst före datum.

Självklart hadde vi en gröt till Felix med detta datum - som tur var hadde vi inte öppnat paketen.
Det finns "bara" två grötar på marknaden som är mjölkfria(det finns en tredje som är mjölkfri och glutenfri) som han äter den ena e tillbaka kallad den andra tog slut över allt så jäkla fort. Vi har kollat i alla affären innom radie på 5mil.

Så vad gör man vi har provat o gö egen men han vägrar äta. Så lill killen har fått käka vanlig gröt med mjölk i (han blir inte jätte sjuk) Det som händer är att han blir kass i magen och skiter illa. Nu har vi kommit till en gräns där det inte funkar längre han har bajsat och bajsat så han e helt röd i rumpan stackarn.

NÄR KOMMER DEN MJÖLKFRIA GRÖTEN???????

Ska alla mjölkkännsliga barn behöva lida för att ett fel in träffar. Inte tar all gröt slut om det skulle bli fel i den "vanliga gröten"

Sjukt arg e jag nu tänker nog skriva till semper o gnälla lite

Nästan ........

Det är nästan en vecka sedan jag bloggade sist, jag har helt enkelt inte haft tid. Jag har haft sjukt mycket för mig.
Förra lördagen jobbade jag till 17:00 och klockan !8:00 kom Lena, Andreas och Isabell på middag. vi såg melodifestivalen och det var min låt som van. Vi hade en mycket trevlig kväll. Felix tackar för presenterna.

Söndagen bjöd på mer jobb då iform av en meandi visning.

I måndags började Felix sin inskolning på dagis vilket han tycker e skit kul. Imåndags var vi även på bvc och ungen ligger fortfarande och dippar i vikten 9500gr.

I tisdags och idag har jag gått på två olika massagebehandlingar allt för att slippa min onda rygg och nacke.

Imorgon efter Felix har vart och hälsat på dagis kommer ett par bebismammor hit för att luncha tillsammans med oss.

Denna lördagen bjuder på hundjobb och det gör även söndagen då vi skall ha öppethus för nya hundkunder kom och simma helt gratis mellan 10-14.

Som sagt har en heldel att stå i just nu.
Ne nu är det faktiskt dax att gå o lägga sig.

Jobbar Lördag

Idag har jag tat med mig datorn till jobbet pga att jag har ett glapp mellan några kunder. Vad kan vara bättre att fördriva tiden med än att blogga?!

 Det roliga e nu när jag sitter här i mitt behandlingsrum så hör jag BRAA, FOT, NEJ typ hela tiden av de som hyr träningshallarna på övervåningen. Kul. Ja hundfolk e lite speciella,men oftast väldigt trevliga.

Ikväll kommer Lena,Andreas och isabell hem till oss på middag lite grek inspererad mat står högt i topp just nu.

Sedan vankas melodifestivalen

hat göttFredag Morgon

Godmorgon
Igår åkte jag faktiskt in med min hand med samrådan från ortopeden, eftersom min skada i handen är så stor är det väldigt stor risk att något spricker upp när jag ramlar eller tjongar i den på annat sätt.

Lite smått panik artat e det när de säger att man skall åka in medän gång och man har Felix hemma, klockan var ca13:00 och det skulle dröja minst 2 timmar innan Fredrik skulle komma hem.

Jag gjorde faktiskt så att jag hämtade upp Alma på skolan så fick hon följa med upp till sjukhuset. Vi fick sitta o vänta i barnrummet och sedan satt hon utanför i ett litet bås med Felix när jag var inne på röntgen. Hon var så duktig och hjälpsam min lill stora Alma. Hon fick köpa sig en liten godis i godis atomaten o var hel nöjd med det.
Efter ett litet tag kom Fredrik och hämtade upp barnen och jag fick fortsätta att vänta tills bilderna skulle bli klara.

Det var ruskigt mycket folk på ortopeden många halkolyckor. Efter ett tag var bilderna klara och inga nya sprickor men mycket av mjukdelarna har fått en smäll därför kommer jag att ha väldigt ont ett tag.  Skönt att det "bara" var det.

Eftersom det inte tog 100 år på sjukhuset han jag även med min klipptid som jag hade in bokad. Skönt för jag hade ena blivit som ett troll i huvudet. När jag sitter i frisör stolen ringer frisörens son och konstigt nog e sonen en person jag kände när jag var yngre.

Lena! du måste gissa vem det är - vi träffade ofta denna kille på frökensudde tillsammans med ett helt gäng killar från skogen området.  Hur mår ni föresten blir det middag imorgon??

Ha en underbar dag allesamman
Nu är det snart dax att lämna kidsen på skola/dagis och sedan åka till rehab och få värmebehandling.

Barnmedecin

Idag efter jag lämnat Lucas och Alma på  Dagis/skolan åkte jag och besökte min arbetsplats "bara" 3 veckor kvar tills jag skall börja jobba 50%.

Efter att jag och Felix vart där i 1,5 timma åkte vi ner till barnmedicin, eftersom Felix inte går upp så bra i vikt och skiter så illa + att näsan  gämt är snorig och att han e små grinig ska han nu få äta mat utan mjölk i 3 månader för att se om han går upp mer och slutar att snora.

Efter denna pers kan ni gissa vem som ligger helt utslagen på matten i tv rummet?
Den har kanske hänt 5 gåner under hans 1 åriga liv att man kan bära han sovandes in från bilen o han fortsätter att sova.

Jag har fortfarande skita ont i min hand idag och jag känner mig allmänt knasig som jag har feber fast inte har det. Detta kom direkt efter jag hade tat i mot mig med handen..

Jaja dax att få lite saker gjorda här hemma.

I eftermiddag ska jag äntligen få klippt och slingat håret igen HURRA.

Inte bra!

Idag när jag var på Hundjobbet gjorde jag en dum sak. Jag och kunden hade precis lyft i hunden för att simma då skulle jag skynda mig till andra sidan av poolen, självklart tar jag och snubblar till och tar emot mig med höger handen. AJ JÄVLAR vad ont det gjorde.

Och jag kan lova er att jag fortfarande har JÄVLIGT ONT.
Jag har en ökad värme ihanden och jag har tappat lite av känseln det pirrar lixom. Kanske ska jag kontakta ortopeden???

Jaja jag gillar inte det hära med handen och sjukhus m.m.
På tal om det hära med händer så ringde igår en av min kunder för att avboka en sim tid pga av att han ramlat och brutit sin hand. JÄVLA halka.

Ne nu har jag svurit 3 gånger FÖRLÅT

sov gott allesamman

Tisdag

Idag funderar jag på om jag skall ringa vårdcentralen för felix skull, han e lite snorig och hostig, och varje gång har han är det får han ont i öronen 2 av tidigare 4 gånger vi kollat har han haft öroninflamation. Det är alltid bättre att kolla en gång för mycket än förlite tycker jag, så har man tur kanske man kan få en tid.

OCH

Ja Lena jag kramade Felix från dig igår.

Till dig annonyma person säger jag bara så är sjukvården tyvärr. Inget att göra bara att gilla läget.

Annars händer det inte så mycket idag eftersom mitt läkar besök ställdes in:-(

Iriterande

Jag har väntat i ca 2,5 månad på detta läkarbesök och röngen som skulle gå av stapeln imorgon.
För ca 2timmar sedan ringer dom från sjukhuset och säger att min läkare är sjuk och att det inte blir något besök.

MÅSTE ha ett besök snart med min ONDA hand. Ja jag får ett besök men han är överläkare  och har fullt hela tiden så jag kan få tidigast om 4 -6 veckor.

FAN VA GLA MAN BLIR...............................

HAR JU SKIT ONT, vad ska man ta sig till????
Jag ger snart upp, ska man behöva ha så ont hela tiden hela livet????

Jag ska om 1 månad börja jobba kommer det att funka??? ibland när jag jobbat på hundjobbet har jag så jävla ont att jag inte kan sova.

1 ÅR

Det har gått 1 år sedan allt hände..........
1år och 17 timmar sedan.. Jag ramlar och skyddar magen, bryter handleden.
1år och 10timmar sedan .. Jag är hemma från akuten med armen i paket.
1år och 5 timmar sedan ...  Vattnet går även massor av blod kommer "hjälp min bebis"
1år och 2,5 timmar sedan .. Jag går här på förlossningen med min onda arm och massor av värkar.


Nu är det "bara"  ca 1 timma alltså 09:47 så kommer det ut en "liten" Felix på 4450gr och 54cm. Helt frisk och kry trots mammas bravader 17 timmar innan.

Exakt 1 år senare fyller han 1 år. Grattis älsklingen min. Mycket snorig idag stackarn.


Igår hade vi lite kalas för han,  Farmor,farfar, ulla, morfar Agnetha, Henke och micke var dom som kom
När snoret försvinner ska lite kompisar komma.
Lite kalas bilder.
 

 
Felix fick detta bilgarage, han fick massor av kläder,gumistövlar, klossar man stoppar i en låda, klossar man kan bygga torn av , pusselbok m.m.


 Imorgon återstår lite mer 1års bestyr för min del, jag ska in till sjukhuset och gå till röntgen och läkaren med min hand som efter två operationer fortfarande är helt kaput.

Godmorgon söndag

Vi är precis hemkomna från Varberg.
Jag och Fredrik har haft en mycket skön eftermiddag/kväll och morgon.

Efter den lilla jobb stunden på lördags morgon åkte vi ner till Varberg, vi stanade först till i kungsbacka där vi handlade lite paket till Felix. Fredrik köpte även sig ett par nya skor.
Vi satt även i lung och ro och fikade.

Efter det körde vi vidare ner till Varberg och hotell Fregatten.

Detta fina frukt och choklad fat med mosserande vi mötte oss på rummet.  I Hotell priset ingick även två bio biljetter. Så efter att vi chekat in gick vi till bion och bokade biljetter till snabba cash. Sedan gick vi en liten promenad "staden" Varberg bokade bord på en resturang m.m

Efter det gick vi hem till hotellet och hoppade i badkläderna och gick upp till hotellets relax avdelning. Väl där uppe köpte jag ett litet spa kitt med bodyscrub, hårinpackning, ansiktsmask, hudkräm. + att man fick någon slags aroma olja som skulle hällas inne i bastun. HUR SKÖNT SOM HÄLST. sedan  efter detta syper sköna kitt satt vi bara i lungn och ro i bubbelbadet.

Jag visste att de hade ett relax avdelning med bubbelpool och bastu men de hade även ganska brett utbud av spa behandlingar till mycket bättre priser än asia spa och varbergkurort.

Efter allt relax var det på tiden att man gjorde sig i ordning och gick ut och åt middag.
Efter det bio, Varberg är ju ingen stor ort och filmen är väl inte den nyaste så salongen rymde 60pers och vi kanske var 25 som såg den. Åter igen blev jag besviken över att ha läst en bra bok och sedan ser filmen som inte riktigt lever upp till ens förväntan.
Eftersom man bastat bubblat m.m var man så himmlans trött så man stöp i sängen kl 23:30. Sov skönt hela natten men vaknade som en instäld klocka klockan 7 (på vardagar går vi alltid upp 6:40) konstigt det där med tiden.

En lungn morgon med en varm härlig dusch och sedan en god och Nyttig frukost. För att sedan brumma hem till familjen. Nu är man pigg och glad och kan ta tag i alla nya problem som kommer. Som Almas och Felix snoriga näsor tex.

Ha en härlig söndag
Nu skall vi förbereda Felix lilla 1 års kalas.

Tid Tid Tid

Det är vad jag vill ha just nu.
Fick ett nytt mail av en som var ansvarig för aktiviteter i någon hund klubb, de ville ha ett föredrag om sim m.m.
Så just nu sitter jag hemma för att knåpa ihopp två olika kurser som skall gå av stapeln i April månad.
Det har även droppat in så många nya sim kunder att jag nästa har fullt upp.

I april ska jag oxå börja jobba på mitt gamla jobb i barnomsorgen. 50%.

Nu ska jag hämta barnen åka till mamma o hjälpa henne med katten.
Sedan hemm och packa  för jag och fredrik ska ha en helg för oss själva, för att komma hem på söndag o ha ettårs kalas.

Jag har gjort något med min rygg harskit ont. Dax att boka en egen massage.....

Onsdag 3/3

Är faktiskt ganska utsövd trots att jag gick och la mig ganska sent. Inga barn som vaknat 100gånger i natt vilket märks på en själv när man fått sova. Efetr pogrammet igår fick jag faktiskt mig en liten tanke ställare, jag kan ibland bli sur och muttra över små saker. NE dax att ta sig ikragen och bli lite mer positiv.

Idag är det ganska kallt igen 11 minus.

Eftersom det är Onsdag är Lucas ledig från dagis,  skall han i vanlig ordning gå på simskola. Snart dax att åka dit.
Ikväll är det hunsim som gäller.

Annars händer det inte så mycket denna Onsdag
Imorgon däremot blir det Tandläkaren med Felix och Hälsokontroll med Alma på skolan.

Ha en underbar Onsdag.

Tacksam

Jag såg för några timmar sedan pogrammet bygglov. Det handlade om en familj som självklart ville ha hjälp med att renovera sitt hus, de hade lite tappat orken, och ville helt enkelt lägga all sin tid på sina barn.

Jag säger oj vilken tjej siken ork och siken tacksamhet för livet i sig.
Hon hade haft canser när hon träffade drömprinsen, de gifte sig när hon fortfarande gick på cellgifter och hade ingen hår(de hade gjort världens snyggaste peruk)
Hon blev frisk fick ett barn blev gravid när det första barnet var 9mån. Fick trillingar när dottern var 1,5år.
En av trillingarna fick rs virus när han var ca 8veckor och blev blå och slutade andas, tror även han fick hjärtstopp,  Men de lyckades rädda honom.

En sådan ork att fortsätta kämpa. 


Ja man skall värkligen ta tillvara på det man har idag, du vet aldrig vad som händer imorgon.


Studiedag

Idag har de stora barnen haft studiedag.
Jag/vi har gjort massor av saker idag.

Vi har haft en granne här på fika hon har en dotter som är 3 dagar yngre än Felix.
Jag och Alma har varit på ridskolan
Jag har fixat ett bg till mitt företag
Jag har hunnit följa upp en kund som fått diskbråk
Bokat in 3 nya simhundar
Vi har målat med de nya glitter pennorna (mycket viktigt)
Räknat i räkne boken med Alma
Pysslat i pysselboken med Lucas
städat barnens rum
Badat alla barn
klipt 60st naglar
Tittat på halv åtta hoss mig (mycket viktigt tycker Alma)
tvättat två maskiner tvätt
Dammsugt övervåningen
Städat båda toaletterna
Bokat in klipptid till Alma

Ändå finns det saker som man vill göra men inte riktigt hinner med eller orkar ta tag i just nu.

Redan Mars

Ja då var det inte många timmar kvar av denna första mars dag.
Tänk vad tiden går fort Idag är det exakt en vecka kvar tills Felix blir 1.

Denna helgen som var har det vart hund hund och hund på schemat. Det vill säga träning på fredagskväll utställning på Lördagen och hundsimsjobbet på söndagen. Mitt i allt klämde vi in ett härligt resturang besök hela familjen.

Just nu sitter jag och plugg/jobbar, jag ska nämligen ha en Hundmassage kurs för hemmabruk så det sitter jag och filar på detta. Vill värkligen att det ska bli super bra.
Tycker det är så roligt och utmanande att jobba med Djur. Detta skulle jag värkligen vilja göra på heltid.

Någon som vill gå kursen eller kanske prova på att simma sin hund?
Gå då in på Alfa här kan du nämligen hitta massor av rolig hundinformation. Tex att vi har testa på att simma GRATIS den 21/3.

RSS 2.0