Förväntan!!!

OO jag längtar så tills imorgon.. Då börjar jag nämligen min utbildning till cert massör... Ska gå på heltid nu i 13 veckor.. Det ska bli så roligt..

nu e det dax att packa skolväskan och sedan gå och nana tidigt....

Ha det!!

En helgen full

Nu i helgen ska Lucas gå på barnkalas, tre tjejer i hans förskoleklass ska ha kalas tillsammans. Sedan ska fredde jobba imorgon och på söndag är det min tur att jobba på gymmets öppna hus!! Måste hitta lite tid att plugga oxå.
På måndag ska jag börja läsa till massage i min pt utbildning :-)

ha det gött

Nice dag

Haha denna dag började dag lite smått galaet. Hade ställt Mobilklockan på 05:50(trodde jag) eftersom jag och Marie skulle åka till Ullared idag.

Klockan ringde och jag kikade på mobilen jaja klockan 5:50 på mobilen, men Freddans väckarklocka visade 4:50 konstigt tänkte jag, men jag litar mer på min mobil än hans klocka så jag gick upp klädde på mig sminkade mig och gick ner där står alla klockor på 5:10 va fan vad hade med min mobil jävel???

La mig o filurade i soffan ett tag, och gick en promenad med vovven. Sedan var det dax att åka för att hämta upp Marie:-) Vi drar till Ullared:-) jag som inget skulle ha åker dit för skoj skull...

Vad händer på vägen dit?? Jo vi kör vilse i skogen med en gps i Maries hand..... PINSAMT!!!!!!
Jaja vi kommer fram tillslut:-) mycket lungt och stilla är det inne på Gekås.... Vi spenderar hela 3 timmar inne i butiken och som sagt jag skulle inget ha och kommer ut hela 2800kr fattigare. Utanför köper jag ett par ROSA skor som jag e så nöjd med....... Sedan är det bara att dra sig hem igen för att umgås med la familja...

Och som avslutning på dagen så blev det pizza och kladdkakka mums..

Nu e det dax att stoppa kidsen i säng och sedan lägga sig i ett varmt och mysigt bad innan skolbok och sängen väntar..


Ha det

PLUGGA

Ne nu är det värkligen dax att ta sig i kragen och börja plugga stenhårt, har så otroligt mycket plugg att göra och dagarna med inlämningar, prov och redovisningar flyger lixom på en...

Så nu får latmasken krypa ur mig och så tokkör jag läsning i hela två timmar nu innan det är dax att dra till jobbet för två pt timmar(mina kunder) och sedan en timmes Kinesis/Easyline pass..

I helgen blir det att Fira Felix som igår fyllde 3år..

Puss o kram o nyp i rumpan!!!!!!

Bilder från Johans 30års fest!!


Innan de e dax att gå iväg..

Jag o Freddan..

På G.....................Tack för en mega rolig kväll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommer

Det kommer en uppdatering från en underbar kväll alledeles strax...

1/3

Vi går mot våren:-)

Tänkte jag skulle börja med att ge er lite av alla bilder jag hunnit att ta.

Ett litet begär jag har just nu!!!


Här kommer en flum bild på mig o min kollega Marie:


På gymmet där jag och Marie jobbar, hände det något konstigt, jag tror det var i onsdags förra veckan. En medlem... Jens! han berättade för mig om en hund som ingen ville ta hand om... Jag fick träffa vovve både på Onsdagen och torsdagen och på fredag kväll ringde dom till mig och frågade om jag vill ta hand om honom. Ja vi gör gärna ett försök. Så på Lördagen fick han komma hem till oss.

Bravo heter han och är en helt underbar 20mån schäfer.

RSS 2.0