Mycket att göra

Det e så mycket att göra nu igen.
Vi bråkar fortfarande med dagis och eventuell överflyttning. Alma skolpapper scheman m.m. ska va klara och lämnade till skolan innan sommarlovet. Planering inför middsommar och doppet som blir på söndagen den 21/6 m.m.

 I Torsdags var jag på en underbar fotvård hos Lena. Tack tack. Sedan åt vi på resturangen i mölnlycke.

 På Fredagen lagade vi middag tillsammans med farmor och farfar sedan åkte vi ner till fotbollsplan och tittade på matchen där. Slutade med att Hällingsjö förlorade med 2-0, ajajaj.

Lördags så fick vi barn vakt för Alma och Lucas. Vi hade bokat bord på resturangen i mölnlycke för att äta och titta på fotbollsmatchen med Fredriks kusin Peder och hans tjej Tove. Felix fick följa med eftersom han e så liten. vi såg första halvlek på resturangen och andra hemma hoss dom.

Vi gissade på match resultatet
Peder 2-1 till Sverige
Fredrik sa 1-1 eller 2-2
Jag sa 2-1 till Danmark/ nä  vet inte va det  blir för resultat men Danmark vinner sa jag.

Vem hade rätt?

Vi hade det jätte trevligt och åkte inte hem förren klockan var tolv. Felix sov som en stock hela kvällen från klockan 17:20 när vi åkte hemmifrån till 0:30 när vi kom hem igen. Han vaknade och åt endast 2 gånger för att sedan sova vidare igen, och inte var det svårt att få honom att sova när vi kom hem heller.  Det får gärna fortsätta så.

Så idag har man vart lite seg.

Kommentarer
Kommentera här!
Namn?

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?          

RSS 2.0