När det regnar

Barnen var hema hos farmor och farfar, när jag och fredrik var ute och gick i förr går. Det började öss regna så när det var dax för barnen att komma hem fick farfar använda parasollen för att skydda alla barnen mot regnet.


Kommentarer
Postat av: Mia =)

Ja men det är jättebra, allt som är - på vågen ska man vara jätteglad över..=) Bra jobbat, hur känns det nu med att vara nyttig och så? Skönt att vi är på väg ner nu! ..=)



ha det fint kramar

2009-07-08 @ 09:55:39
URL: http://ungmammamia.blogg.se/
Postat av: Mia =)

Vi ska skriva en liten kommentar hur allas vecka har varit hur har din vecka gått?



kramar Mia

2009-07-08 @ 10:02:53
URL: http://ungmammamia.blogg.se/
Postat av: Marih

Ajda,låter ju inge trevligt med en skadad handled.Men lite mage och ben kan du ju alltid träna..ryggen också.Jag är inne på dag två med NaturDiet och träning och det känns bra.Alltid de första dagarna som är värst men ska nog klara detta.Solen skiner ute men det är inte stekhett så det blir nog en promenad till Falsterbo och tillbaka...Tar ca.1tim fram och tillbaka.

2009-07-08 @ 10:59:22
URL: http://familiaberglund.blogg.se/
Postat av: Marih

Jag ammar inte Amanda utan hon går helt på ersättning, så då tar ju inte NaturDieten någon skada.Annars hade jag aldrig gjort de...

Tror mest att Amanda tycker det är skoj med mamma m ål med viktminskningen eftersom jag har med henne i nästan all träning. Hon får flyga högt i luften när jag tränar armarna och hon är ju självklart med på alla promenader vilket hon älskar :)

2009-07-08 @ 14:41:28
URL: http://familiaberglund.blogg.se/
Postat av: Mia =)

så jag har fixat till det..:) Vad har du för kommentar om denna veckan?

kramar

2009-07-08 @ 15:35:45
URL: http://ungmammamia.blogg.se/
Kommentera här!
Namn?

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?          

RSS 2.0