Dag/kväll

Vi har haft en underbar dag/kväll. Alma och jag har vart på ridskolan och gissa va jag gjorde jo två saker en rolig och en tråkig sak. Den tråkiga e att jag hjälpte Alma upp på den stora hästen så jag har lite ont i min arm, inte handen utan armen. Fattas la muskler i den som gör att det känns knas. Det roliga e att sommarens ridläger kan bokas nästa vecka, men då e vi bort resta. Så jag bokade ett redan idag och då ett mamma/barn ridläger. Jag och Alma ska rida tillsammans. Det ska bli kuligt. Nu har min hand 15 veckor på sig att bli bra. Läkarn har ju sagt att jag ska kunna göra allt som jag e van vid att göra så nu e det bara att träna. Idag har oxå Erik, carro, selma och doris varit här och grillat. kul att få lite besök ibland. Innan de åkte hem tog vi en långpromenad så idag har jag gått hela 17700 steg. Imorgon ska jag försöka slå den siffran. Nu e det dax och krypa till kojs. Natti natt

Kommentarer
Postat av: SANIBO

nice!

2009-04-25 @ 23:40:42
URL: http://ssanibo.blogg.se/
Postat av: stephanie

hejsan.allt väl

2009-04-25 @ 23:43:50
URL: http://steffiis.blogg.se/
Postat av: F a n n y

Härlig blogg :)



Har frågestund på min blogg, titta gärna in och ställ en fråga! :)

2009-04-25 @ 23:45:44
URL: http://thelifeoffanny.blogg.se/
Postat av: mie

BARA ETT TIPS



Sugen på att få gratis presentkort rätt ner i brevlådan på en valfri butik? Det finns en ny sida som är mycket lättare att samla ihop presentkort på, man behöver inte alls ha lika många poäng för att få hem presentkort som på övriga sådana sidor (till exempel gratisbio, gratisklader , gratismakeup, gratismode osv)



Passa på att bli medlem nu, sidan har knappt några medlemmar vilket gör det mycket lättare för dig att få flera presentkort.



Bli medlem här: http://www.freestreet.se/?r=87



2009-04-25 @ 23:49:58
URL: http://memie.blogg.se/
Kommentera här!
Namn?

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?          

RSS 2.0