Födelsedag/ridolycka

I lördags fyllde Alma 7 år detta skulle firas genom att få rida Islandshäst.
Eftersom Alma älskar att rida och har tidigare vart med på 3st tur ridningar på Islands häst och tjatat mycket länge på att få vara med på en långridning blev detta hennes present.
En 3,5 timmes ridtur å vad lycklig hon blev när hon öppnade kuvertet.

Eftersom det var regn i luften så klädde vi oss bra (trodde vi ja)allt började bra Alma fick sin älsklings häst, vi satte upp och började rida, regnet kom och vägrade ge med sig, vi blev bara blötare och blötare och de 3,5 timmarna var väldigt långa. Vattnet hade lixom träng sig ända in på kroppen. 
 
Det var inte långt kvar hem när olyckan skedde, Vi gick ganska brant nedför när Almas häst började halka i leran och nästan nedanför backen hade ett trädblåst ner Alam försökte styra sin häst att inte gå den vägen men där var självklart inte så lerigt att den valde att gå där ändå, så alma lixom fastnade i trädet och slog av hästen och blev hängande i stigbygeln ett par meter innan hon dunsade i backen.

Skit va rädd jag blev, hon blev nog oxå rädd, men som ett mirakel har hon klarat sig utan en ända skråma, hom måste värkligen ha haft ängla vakt. Det ända hon klaga på att hon var pisse blöt och att hon frös över allt. Hon satt upp på hästen så vi kunde rida hem igen.






Vi älskar dig hjärtat.

Kommentarer
Postat av: Lena

ÅÅÅÅ va läskigt!!!



VILKEN TUR att det gick bra!



Krama dockan från mig!!

2010-10-29 @ 22:19:02
Kommentera här!
Namn?

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?          

RSS 2.0