Lille gossen

Lilla Felix har fått feber och ligge o små grinar hela tiden, själv råkade jag slockna när jag nattade Alma och Lucas så nu kan ja inte sova, städa lite kanske.......................

Duktigt

Idag har jag först vart på Hundjobbet och städat ca 2,5 timmae. Efter det vart det ett besök på gymmet 1,5 timme kan säga att jag e regelt trött i mina armar efter detta passet.

Efter det så gjorde jag min hud sommar redo.
Genom att te en behandling med body scrub,bad och massage - jag fick nämlgen ett presentkort påjust denna behandlingen när jag fyllde år, vad passar bättre än att ta det nu.

På kvällen kom ett par vänner hem till oss och vi har grillat.

Ne nu e det dax att hoppa i säng för att vid 22 tiden ringde dom in mig till jobbet trots att jag har ledig dag imorgon, men jag e snäll så jag ställer alltid upp när det behövs....

Bad

Igår var det studiedag. Det bästa av allt denna dag var att det var så härligt varmt. Vi var ute i stort sätt hela dagen. På eftermiddagen gick vi ner till vår sjö och  Alma och Lucas badade, "bara" 15 grader i vattnet vilket jag tycker är alldeles för kallt men de kvittade de i och plaskade på ordentligt.

Idag har det vart varmt och kvalmigt och det har åskat/blixtrat och stört regnat och vart soligt och fint om vartannat.

Imorgon är det fredag igen, gisses va tiden snabbt flygger förbi.

Har ni några helgplaner??
Själv har jag inte jätte mycket i plaeringsboken....

Ne dax att sova börja jobba tidigt imorgon.

Va ska man säga

Hopplöst fall kanske.
Jag har aldrig tid att blogga nu mera. Och när jag väl sätter mig är det alltid något som jag ska hinna göras i mellan. Exakt så vart det vid förra inlägget som jag skulle spara i utkasstet men råkade publicera istället.

Som sagts I Fredags trännade jag på gym med min arbetskompis, mycket roligt och bra att ha någon som säger till att man ska göra si och så.

I lördags åkte hela familjen till Danmark för att komma hemmifrån lite grann. Det vart ett regningt Danmark men barnen var ändå nöjda, det blev både en middagslur och en tidigt kväll med en godnatts sömn innan det var dags att ta båten hem igen.


Idag är det fotbolls träning i vanlig ordning för Lucas.

Lucas på väg till Fotbolls träningen förra måndagen.

Imorgon skall jag till sjukhuset för att göra ultraljud på mina blodkärl, Äntligen skall jag få det gjort "bara" väntat på detta i 7månader nu.

Ne nu är det snart dax att åka och hämta kidsen, på skola och dagis och sedan börja det vanliga bestyret med tvätt, disk och mat m.m.

Gym

Idag har jag vart en snabbis på jobbet och fixat lite saker sedan efter det skulle jag och min arbetskamrat som är Pt (gym instruktör i allafall) köra ett pass på gymet, men innan det vart vi tvugna att dra hem till honom med hans hund

Skattkarta

Idag är det klämdag och jag är nästan ledig från jobbet, skall bara ner en snabbis och fixa lite  planering som skall vara färdig inför nästa vecka. Så jag är på jobbet mellan 12-14 är det tänkt.

Efter jobbet har jag som plan och ta ett pass på gymmet(undrar hur det skall gå)


Just nu försöker jag blogga och rita en skattkarta till Alma och Lucas de skall efter Lunch få leta efter Fredags myset, som de kan ta med till Farmor medans jag åker till jobbet.

Imorgon åker vi alla en snabb tripp till Danmark, skönt att ta ett litet brake i vardagen.

Felix



Vem vill ha en kladdig pöss??

Mer tid till

Ja ha nu har man nästan avverkat ännu en jobb vecka.
Jag tycker det är så svårt att få tiden att räcka till(jag har sagt det förut) men det stämmer, i denna vardag skall man hinna med hämta lämna barn på skola och dagis, handla,laga mat, diska,städa, umgås med familjen m.m. + att man skall hinna jobba på två olika jobb och jag vill väldigt gärna lägga mer tid på träning. Jag närmar mig 30 och vill inte vara en soff potatis som bara sitter hemma..Men har man tre barn, man och ett hus har man svårt att få ihop det.
Jag önskar mig mer tid.

Igår var det en ur personalen som vart ledig vilket innebar att jag fick jobba över 3timmar, jag som i vanligafall har ganska korta dagar kände av det i huvudet. Mycket trött och segt i både kropp och knopp idag.

Imorgon har jag hundjobbet sedan ska jag försöka få handlat lite med min mamma. Måste även få handlat en present som Lucas skall ha med sig när han skall gå på kalas på söndag.

Ne dax att vila de blå ett par timmar.....


 

Maj

Det är redan Maj månad. Tiden bara flyger förbi.

Vad gör vi här då???
Jag vad gör jag igentligen???

Jo för det första försöker jag ta tillvara på tiden med mina barn, sedan blir det massor av jobb, jobb och jobb. Efter det försöker jag klämma in lite träning.

Det där med träning - var på gymet med ptn och fick ett par övningar, vilket skämt tyckte jag och det känndes knappt att jag gjort något när jag gick därifrån. Men shit vilken tränings värk jag haft nu i 3dagar, jag brädde på den med ett spinn/styrka pass igår kväll.

I helgen har Lucas vart på kalas och i går förmiddag var vi på dop.

Snart är det dax att förbereda middagen och efter det är det skall Lucas ner till fotbolls träningen.

Ha det gött


RSS 2.0